Akce na stadionu při zápase Slavie s Ústím nad Labem | SK Slavia Praha
Více

Akce na stadionu při zápase Slavie s Ústím nad Labem

Před zápasem Slavie s Ústím nad Labem můžete využít nabídku společnosti Nopanera, dvě piva pořídíte za 50 korun. S permanentkou nebo vstupenkou...

SYNOT TIP ARENA/EDEN - Před zápasem Slavie s Ústím nad Labem můžete využít nabídku společnosti Nopanera, dvě piva pořídíte za 50 korun. S permanentkou nebo vstupenkou z dnešního zápasu dostanete výhodnou slevu v kadeřnictví Franck Provost.

Dvě piva za 50 korun

Společnost Nopanera připravila akci pro všechny fanoušky, kteří mají rádi pivo. Dvě piva si budou moci pořídit za 50 korun. Akce platí do začátku utkání, tedy do 17 hodin. Dvě piva za 50 korun lze zakoupit u stánku s pivem u fanshopu FANzone nebo uvnitř stadionu ve stáncích s občerstvením. Společnost Nopanera připravila slevovou akci i pro členy Fanklubu – po celou dobu zápasu si mohou zakoupit dva nealko nápoje za 60 korun (po předložení kartičky Fanklubu).

Sleva v kadeřnictví Franck Provost

Francouzské kadeřnické studio FRANCK PROVOST ve Slovanském domě v Praze 1 připravilo pro fanoušky Slavie zajímavou akci. Po předložení vstupenky z nedělního zápasu Slavie s Ústím nad Labem nebo permanentky na zápasy Slavie zaplatíte za mytí plus střih plus vyfoukání v tomto kadeřnickém studiu místo obvyklých 590 korun pouze 290 korun.

Popřejte sešívaně!

Svým blízkým nebo kamarádům můžete nyní popřát i přímo v Synot Tip Areně v Edenu na zápase Slavie. Sešívané přání můžete věnovat k narozeninám, svátku, výročí nebo jen tak pro radost. Text s přáním plus fotografii oslavence nám pošlete e-mailem, o zbytek se postaráme my! Váš text se vzkazem přečte hlasatel a na velkoplošných obrazovkách se souběžně objeví fotografie oslavence společně s přáním. Podrobnosti, jak postupovat, najdete zde

Slávistický Poločas

U vchodů na stadion bude pro fanoušky zdarma k dispozici Slávistický Poločas, kde například najdete rozhovor s patronem zápasu hercem Luďkem Sobotou. Připravili jsme pro vás také rozhovory s kapitánem Karolem Kiselem nebo Milanem Černým.

Program v Sektoru Rodiče a děti

Pro děti je připravena soutěž o nejhezčí slávistický obrázek. Kreslit obrázky mohou děti až do konce prvního poločasu. O přestávce bude vybrán nejslávističtější obrázek, který bude odměněn. Děti se mohou také těšit na sladkosti, ochutnávku popcornu od Nopanery a slávistické dárky. O přestávce zavítá do sektoru Rodiče a děti také vybraný hráč A-týmu na autogramiádu.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články