Jarolím a Pospěch: Do poháru si věříme | SK Slavia Praha
Více

Jarolím a Pospěch: Do poháru si věříme

Na pozápasovou tiskovou konferenci dorazila dvojice hráčů. Střelec dvou branek Zbyněk Pospěch a kapitán týmu Lukáš Jarolím. Přečtěte si jejich bezprostřední ohlasy...

Na pozápasovou tiskovou konferenci dorazila dvojice hráčů. Střelec dvou branek Zbyněk Pospěch a kapitán týmu Lukáš Jarolím. Přečtěte si jejich bezprostřední ohlasy.

 

„Jsme rádi, že jsme vyhráli. Máme jistotu záchrany v lize. Tuhle sezonu jsme bojovali se sestupovými příčkami, a proto nám jistota dodá odvahu a můžeme dál pracovat,“ začal hodnocení zápasu na tiskové konferenci Lukáš Jarolím, který za nepřítomnosti Karola Kisela vedl mužstvo s kapitánskou páskou.

V komentáři k zápasu pokračoval střelec dvou branek Zbyněk Pospěch:

„Samozřejmě mě mrzí, že jsem nedal hattrick. Byl by můj první v lize. Jsem ale rád, že jsem dal opět branky, dlouho jsem na ně čekal. Zachránili jsme se v lize a můžeme se soustředit na pohár,“

„Na mých dvou gólech má velký podíl Milan Černý. Při prvním gólu mě přesně našel před brankou, taková šance by se měla proměňovat. Druhá branka byl brejk, nakonec se to povedlo. Šel jsem do gólmana, který padal trochu dříve dolů, a já ho přeloboval. Jsem rád, že to tak dopadlo. Škoda, že jsem nepřidal třetí, ale jsem šťastný za ty dva góly,“ zhodnotil své střelecké úspěchy Pospěch.


Ve čtvrtek čeká Slavii semifinále Ondrášovka cupu s Olomoucí.

„Motivace je to velká, nejen pro mě, ale i pro ostatní hráče. Já už jeden pohár mám (s Petržalkou na Slovensku – pozn. red.), jednou jsem byl ve finále. Bylo to se Slováckem, když jsme prohráli s Baníkem Ostrava. Já věřím, že to zvládneme. Ale je před námi dvojzápas s Olomoucí, takže zisk poháru je daleko. Věřím ale, že s naší hrou, co předvádíme, na to máme,“ pokračoval Zbyněk Pospěch

„Máme lepší formu, než jsme měli na podzim. Nevím, jestli by se nás měli olomoučtí bát, ale my si teď věříme a chtěli bychom dojít do finále,“ doufá Lukáš Jarolím před zápasy s Olomoucí. „Je škoda, že první začínáme doma, lepší by bylo hrát venku, ale věříme si na ně,“ přidal Zbyněk Pospěch.

Na závěr byl Lukáš Jarolím dotázán, co si myslí o údajně naschvál příliš pokropené polovině hřiště v Olomouci, na což si stěžovali hráči Jablonce. „Kdyžtak bychom si vzali konvice a pokropili jim tu jejich taky,“ zakončil s úsměvem.

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články