Soutěž o roční předplatné magazínu Hattrick | SK Slavia Praha
Více

Soutěž o roční předplatné magazínu Hattrick

Návštěvníci čtvrtečního zápasu Slavie se Sigmou Olomouc mohou vyhrát roční předplatné fotbalového magazínu Hattrick. Po celou dobu zápasu platí také slevová akce na pivo...

SYNOT TIP ARENA/EDEN - Návštěvníci čtvrtečního zápasu Slavie se Sigmou Olomouc mohou vyhrát roční předplatné fotbalového magazínu Hattrick. Po celou dobu zápasu platí také slevová akce na pivo - dvě piva lze koupit za 50 korun.

SMS soutěž o roční předplatné magazínu Hattrick

Návštěvníci zápasu se mohou zapojit do SMS soutěže o roční předplatné časopisu Hattrick. Hlasatel na stadionu oznámí soutěžní otázku před začátkem zápasu, otázka se také objeví na velkoplošných obrazovkách. Své odpovědi můžete psát po celý první poločas. Správnou odpověď pošlete ve tvaru SKSmezeraA nebo SKSmezeraB nebo SKSmezeraCmezeraJMÉNOmezeraPŘÍJMENÍ na telefonní číslo 900 11 07. Do SMS je nutné uvést také vaše jméno a příjmení! Příklad: SMS posílejte ve tvaru: SKSmezeraAmezeraJANmezeraNOVAK. Cena jedné SMS je 7 korun včetně DPH. Do losování budou zařazeny pouze SMS se správnou odpovědí a s uvedeným jménem a příjmením soutěžícího. Každý výherce obdrží o přestávce nebo během druhého poločasu potvrzujíci SMS zprávu. Výhru (roční předplatné časopisu Hattrick v hodnotě 750 korun) si můžete vyzvednout po skončení zápasu (nejpozději však půl hodiny po skončení zápasu) na VIP recepci Slavie Praha u hlavního vstupu na stadion. Zaměstnaci Slavie, který bude poukázky vydávat, ukažte, prosím, potvrzující SMS o výhře ve vašem mobilním telefonu. SMS soutěž technicky zajišťuje ATS, www.premiumservices.cz

Dvě piva za 50 korun po celou dobu zápasu

Společnost Nopanera připravila akci pro všechny fanoušky, kteří mají rádi pivo. Dvě piva si budou moci pořídit za 50 korun. Akce platí po celou dobu zápasu. Dvě piva za 50 korun lze zakoupit u stánku s pivem u fanshopu FANzone nebo uvnitř stadionu ve stáncích s občerstvením. Společnost Nopanera připravila slevovou akci i pro členy Fanklubu – po celou dobu zápasu si mohou zakoupit dva nealko nápoje za 60 korun (po předložení kartičky Fanklubu).

Popřejte sešívaně!

Svým blízkým nebo kamarádům můžete nyní popřát i přímo v Synot Tip Areně v Edenu na zápase Slavie. Sešívané přání můžete věnovat k narozeninám, svátku, výročí nebo jen tak pro radost. Text s přáním plus fotografii oslavence nám pošlete e-mailem, o zbytek se postaráme my! Váš text se vzkazem přečte hlasatel a na velkoplošných obrazovkách se souběžně objeví fotografie oslavence společně s přáním. Podrobnosti, jak postupovat, najdete zde

Sleva v kadeřnictví Franck Provost

Francouzské kadeřnické studio FRANCK PROVOST ve Slovanském domě v Praze 1 připravilo pro fanoušky Slavie zajímavou akci. Po předložení vstupenky ze čtvrtečního zápasu Slavie se Sigmou Olomouc nebo permanentky na zápasy Slavie zaplatíte za mytí plus střih plus vyfoukání v tomto kadeřnickém studiu místo obvyklých 590 korun pouze 290 korun.

Program v Sektoru Rodiče a děti

Pro děti je připravena soutěž o nejhezčí slávistický obrázek. Kreslit obrázky mohou děti až do konce prvního poločasu. O přestávce bude vybrán nejslávističtější obrázek, který bude odměněn. Děti se mohou také těšit na sladkosti, ochutnávku popcornu od Nopanery a slávistické dárky. O přestávce zavítá do sektoru Rodiče a děti také vybraný hráč A-týmu na autogramiádu.

Slávistický Poločas

U vchodů na stadion bude pro fanoušky zdarma k dispozici Slávistický Poločas, kde například najdete rozhovor s patronem zápasu - oscarovým režisérem Milošem Formanem nebo fotogalerii unikátních snímků ze slávistického archivu.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články