Béčko vyhrálo v Jablonci o tři branky | SK Slavia Praha
Více

Béčko vyhrálo v Jablonci o tři branky

Tři body za tři branky si odvezla slávistická rezerva z Jablonce, kde zvítězila nad místním béčkem. Do sítě zamířili Gulajev, Milutinovič a Kučera.

Tři body za tři branky si odvezla slávistická rezerva z Jablonce, kde zvítězila nad místním béčkem. Do sítě zamířili Gulajev, Milutinovič a Kučera.

V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal, skóre otevřeli červenobílí ve 12. minutě, kdy Milutinovičovu nahrávku nasměrovala teč ke Gulajevovi, který si udělal kličku doleva a podél brankáře poslal míč za jeho záda.

O čtyři minuty později přidal druhou branku Milutinovič, kterému nahrál Cousens. Záložník našeho áčka napálil míč z hranice vápna na delší tyč, byl to nádherný gól.

Branky slávisty uklidnily, jablonecké šance přestáli bez úhony. V úvodu druhého poločasu přidal třetí branku Kučera, kterému přihrál Gulajev, který už sám mohl zakončovat. Oba slávisté využili chyby jablonecké defenzivy. V následném průběhu mohli slávisté ještě další branky přidat, ale nabídnutých chyb v jablonecké defenzivě efektivně nevyužili.

„Byl to vyrovnaný zápas, my jsme byli efektivnější v koncovce, v druhém poločase jsme se zlepšili a podali jsme i herně dobrý výkon,“ uvedl pro náš web trenér Pavel Řehák.

Jablonec B – Slavia B 0:3 (0:2)

Branky: 12. Gulajev, 16. Milutinovič, 48. Kučera

Slavia B: Hanuš – Galus, Koubský, Zákostelský, Palko – Kučera, Milutionovič (61. Šimeček), Petrák, Hájek (70. Mráz) – Cousens (77. Mikula), Gulajev  

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články