AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Olomouce | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Olomouce

V 17. kole čeká slávisty výjezd na Hanou. Zápas se hraje 23. listopadu od 17:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Vstupenky na zápas

Lístek na utkání do sektoru hostů stojí 200 korun. Předprodej probíhá online na webu Ticketportal a také v článku níže. Kupujte vstupenky do sektoru O. Vstupenky budou v prodeji i na místě a sice u sektoru P vedle sektoru hostí.

Výjezd fanoušků

Fanoušci se na Hanou chystají vlakem. Jede se v sobotu 23. listopadu z Hlavního nádraží v 11:24 a vlak bude zastavovat po cestě. Pro fanoušky Slavie budou určené poslední 3 vagony vlaku. Více informací o zápase i zastávkách vlaku na webu Tribuny Sever.

Parkování

Nejblíže u sektoru hostů je možné zaparkovat na parkovištích Rošického, U sportovní haly a Lidlu, případně pak na parkovištích Ladová anebo u Billy. Upozorňujeme, že o utkání je velký zájem a před zápasem budou parkoviště obsazená – dorazte co nejdříve! Po obsazení parkovišť je možné parkovat v přilehlých ulicích.

Pochod

Vzhledem k opravám a uzavírkám půjde pochod trochu jinak než obvykle. Po příjezdu do Olomouce cca ve 14 hodin vyrazí pochod ulicí třídy Kosmonautů, 17. listopadu a Dobrovského až na stadion. Po cestě bude v některé restauraci zastávka na podzní oběd a pivo, odkud cca hodinu před výkopem opět vyrazí pochod směr stadion.

Vstup na stadion

Sektor hostů se nachází na východní tribuně v sektoru O. Přístup je z ulice Na Střelnici. Při vstupu proběhne bezpečnostní prohlídka a namátková kontrola na požití alkoholu. Upozorňujeme, že osoby, které jakýmkoliv způsobem poruší některý z bodů Návštěvního řádu umístěného u vstupu do sektoru, nebudou vpuštěny, případně budou vyvedeny ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného. Vstup do sektoru bude otevřen od 15:30. V sektoru budou přítomni členové slávistické pořadatelské služby.

V sektoru

Vzhledem k většímu počtu slávistických fanoušků jsme se Sigmou domluvili posílení občerstvení v sektoru hostí. Mezi vstupem na stadion a sektorem bude zřízen další stánek s občerstvením.

Po zápase

Po závěrečním hvizdu a tradiční děkovačce prosím vyčkejte v sektoru dle pokynů pořatelské služby a policie. Jakmile budeme puštěni ze stadionu vyrazí fanoušci kteří přijeli vlakem zpět na nádraží. Vlak zpět do Prahy jede ve 20:09 a pro fanoušky Slavie budou určené poslední 3 vagony.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články