AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Ostravy | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Ostravy

Ve středu 11. května jede Slavia v rámci 4. kola nadstavbové části Fortuna Ligy do Vítkovic, kde od 19 hodin nastoupí proti Baníku. Vstupenky budou v prodeji online.

S Baníkem Ostrava hrajeme na stadionu ve Vítkovicích ve středu 11. května od 19:00.

Vstupenky na zápas

Pro hosty jsou určeny sektory C1 až C3 na severní tribuně. Kapacita sektoru pro hosty je 858 míst. Prodej vstupenek probíhá online zde. Cena vstupenky je do páteční půlnoci 260 Kč. Následně 290 Kč a v den zápasu 320 kč.

Výjezd fanoušků

Výjezd je tentokrát organizován vlakem, který jede z Hlavního nádraží ve 14:02, vagony budou označený logem Slavie. Vlak pojede přes zastávky a časy takto: 14:02 Praha hl.n., 14:09 Praha-Libeň, 14:49 Kolín, 15:13 Pardubice hl.n., 15:34 Choceň, 15:51 Ústí n.Orlicí město, 16:01 Česká Třebová, 16:22 Zábřeh na Moravě, 16:45 Olomouc hl.n., 17:13 Hranice na Moravě, 17:40 Ostrava-Svinov.

Pro přesun z nádraží na stadion a ze stadionu zpět na nádraží bude zajištěn autobusovou dopravou.

Zpátky pojede co nejdřív po zápase z nádraží Ostrava - Vítkovice, nejpozději však ve 22:00. Příjezd vlaku na pražské Hlavní nádraží bude orientačně mezi 1:30 a 1:40. Vice o vlaku se dozvíte na Tribuně Sever, v TS Store a u Odboru přátel. Hlásit se do vlaku můžete tamtéž.

Parkování u stadionu

Pokud jedete autem, možnost parkování je u Ostravar areny, zhruba 300 metrů od Městského stadionu Vítkovice. Cena parkovného je 70 korun na den. Přístup na parkoviště je z ulice Závodní. Adresa stadionu je Závodní 3077/135, Ostrava - Vítkovice.

Vstup na stadion

Brány stadionu se otevírají ve 17:30. Doporučujeme být u vstupu včas, abyste se stihli dostat do hlediště před výkopem zápasu. Na stadionu není úschovna zavazadel, batohy si tedy zanechte buď v autě anebo v úschovně zavazadel na autobusovém nebo vlakovém nádraží, nebudou na stadion vpuštěny.

U vstupu se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole. Do sektoru nebudou vpuštěny osoby zjevně pod vlivem alkoholu, na místě budou probíhat namátkové kontroly na přítomnost alkoholu u fanoušků. Kouření je povoleno pouze na vyhrazených místech. 

Do hlediště je zákaz vnášet hořlavé předměty, spreje, pyrotechniku, tyče, nápoje, plechovky a sklo. Doporučujeme všem fanouškům nastudovat si Návštěvní řád.

Režim během utkání

Z nařízení policie bude bohužel v sektoru natažená ochranná síť.

Vlajky je možné umístit pouze na místa, kde nebudou překrývat reklamní bannery.

V sektoru budou přítomni stevardi Slavie, budou mít na sobě rozlišovací vestu.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články