AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Plzně | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky do Plzně

Ve 14. kole v souboji dvou nejlepších ligových týmů bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 27. října od 17:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Vstupenky

Do prodeje nešly žádné vstupenky, veškeré vstupenky jsme nabídli mezi členy Klubu Slavia (byli kontaktováni emailem), Tribunu Sever, Odbor přátel a Fanklub.

Příjezd a parkování

Tribuna Sever se chystá na výjezd vlakem, z Hlavního nádraží se jede ve 12:10 vlakem R 768 Berounka. Na plzeňské nádraží je příjezd naplánován na 13:40.

Jedete-li autem, tak v okolí stadionu je možné parkovat v parkovacím domě v Truhlářské ulici a na parkovišti u Lidlu, jejich umístění najdete červeně označené v mapce níže.

Pochod

Po příjezdu na plzeňské nádraží se fanoušci přesunou na náměstí Republiky. Z náměstí Republiky pak vyrazí v 15:30 pochod na stadion. Tribuna Sever také vyhlásila, že v neděli se chystají všichni slávisté do Plzně v černém! Na přibližnou trasu pochodu se můžete podívat na mapě níže (modrou čarou). Stejně tak je v mapě špenlíkem vyznačen vstup na stadion.

Vstup do sektoru

Na místě nebudou v prodeji žádné vstupenky, a to ani do sektoru hostů, ani do ostatních sektorů.

Pro fanoušky Slavie je vyhrazen sektor hostů U, jehož kapacita je 627 míst, všechna místa jsou krytá. Brány stadionu se otevírají 90 minut před utkáním, tedy v 15:30. Buďte na místě včas, ať se dostanete do hlediště na začátek zápasu. 

Pokud se chystáte do jiného sektoru, než je sektor hostí, berte na vědomí, že vpuštěni budete pouze bez čehokoliv slávistického. Pokud budete mít něco slávistického, budete buď vyzváni, ať dané oblečení schováte, nebo nebudete vpuštěni na stadion.

Bezpečnostní kontroly

Pokud budou mít fanoušci předměty, které není možné vnášet na stadion, bude možné je ponechat v úschovně na pokladnách u sektoru hostů a po skončení utkání si je na tomto místě opět vyzvednout.

Doporučujeme nastudovat si Návštěvní řád, na stadion je zakázáno mimo jiné vnášet vlajkové tyče, spreje, omamné látky, velká zavazadla a velké batohy, videokamery a fotoaparáty a pyrotechniku.

Do sektoru nebudou vpuštěny osoby pod vlivem alkoholu a návykových látek.

V sektoru hostů budou členové pořadatelské služby z Edenu, budou mít reflexní vesty se slávistickým logem.

Na utkání se bude čepovat nealkoholické pivo. Na stadionu je zákaz kouření.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články