AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky k zápasu v Budapešti | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky k zápasu v Budapešti

První zápas 3. předkola Ligy mistrů Ferencváros - Slavia se hraje 4. srpna od 20:00 a bude to bohužel bez podpory slávistických fanoušků v sektoru hostí.

Na všechny aktuální zápasy kvalifikace Ligy mistrů platí, že hostující klub nedostane obvyklý sektor hostí, ani žádné další vstupenky pro hostující fanoušky. 

Tímto rozhodnutím chce UEFA jednat zodpovědně, neboť stále platí hygienická opatření po celé Evropě, aby se zabránilo šíření infekce Covid 19. Přitom je zachována sportovní férovost, protože každý tým bude mít možnost hrát před domácími fanoušky v souladu s rozhodnutím místních odpovědných úřadů. Situace bude znovu přezkoumána pro skupinovou fázi všech tří Evropských soutěží.

Rozhodutí platí i pro zápas Slavie v Budapešti. Vyzýváme fanoušky aby na zápas necestovali. Ferencváros má vstupenky pro fanoušky nastavené na biometrické ověření totožnosti a je tedy vysoká pravděpodobnost, že se na stadion nedostanete. Budeme se těšit na vaši podporu v domácím odvetném zápase v Edenu.

Pro všechny případy bude na místě přítomen SLO Slavie, tedy zaměstnanec určený pro komunikaci s fanoušky a na něj se můžete v případě potřeby obrátit na twitterovém profilu a ve facebookové skupině. Vstupenky však zařídit neumí a nemůže!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články