AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na Slovácko | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na Slovácko

Zápas v Uherském Hradišti se hraje v neděli 1. března ve 14:30. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Výjezd vlakem

Na výjezd se většina fanoušků chystá vlakem R 887 Slovácký expres, který z pražského Hlavního nádraží vyjíždí v 8:57 a do Uherského Hradiště přijede 12:32. Detail vlaku, zastávky a vstupenky můžete najít na webu Českých drah

K dispozici budeme mít 3 vagony Českých drah. Ve Starém Městě u Uherského Hradiště bude třeba přesednout do předních vagonů vlaku, neboť se část vagonů bude odpojovat. Takto pojedeme jednu zastávku (8-10 minut) tam i po fotbale cestou zpět.

Zpáteční vlak R 882 Slovácký expres pak z Uherského Hradiště vyjíždí v 17:26 a do Prahy přijede ve 21:02. Ve Starém Městě u Uherského Hradiště pak dojde k přesunutí do vagonů určených pro fanoušky (nejspíš budou v přední části vlaku). Veškeré informace o vlaku pak naleznete zde.

Vstupenky

Vstupenky můžete obstarat už nyní! Vyprodali jsme již sektory D5 a D4, proto byl v online prodeji zpřístupněn i sektor D3. V případě vyprodání budou uvolněna další místa v sektoru D3. Kupovat vstupenky můžete na jejich webu.

Vstupenka do sektoru hostí stojí 350 korun a doporučujeme si ji obstarat co nejdříve. V prodeji budou vstupenky i v den zápasu dvě hodiny před utkáním, tedy od 12:30, na pokladně přímo u vstupu do sektoru hostů. Platba na místě je možná pouze v hotovosti.

Tímto děkujeme domácímu klubu za vstřícný krok v prodeji vstupenek fanouškům.

Pochod na stadion

Stadion je vzdálen cca 1 kilometr a nejkratší cesta vede ulicemi Jiřího z Poděbrad, Svatoplukova a U Stadionu. Informace k případnému pochodu zveřejníme v týdnu před zápasem.

Parkování

Pokud míříte na zápas autem, adresa stadionu je Stonky 566, Uherské Hradiště, a doporučujeme parkování u obchodního domu Tesco, který je vzdálen zhruba 400 metrů od stadionu. Další parkovací místa jsou na zelené ploše před Tescem u ulice 28. října.

Vstup na stadion

Vstup do sektoru hostů D je z Rostislavovy ulice. Pokladna je hned vedle vstupu. Obojí si můžete prohlédnout níže.

Bezpečnostní kontroly

Po zakoupení lístku na pokladně se fanoušci podrobí bezpečnostní kontrole se zvýšeným důrazem na kontrolu pyrotechniky a bude probíhat namátková dechová kontrola konzumace alkoholu. Do sektoru není možné vnášet vlajky na tyčích a samolepky. Fanouškům doporučujeme přečíst Návštěvní řád stadionu, pokud bude porušeno některé z jeho ustanovení, nebude dotyčný na stadion vpuštěn nebo může být vyveden ze sektoru bez nároku na vrácení vstupného. 

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články