AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na venkovní zápas s Lincem | SK Slavia Praha
Více

AKTUALIZOVÁNO: Informace pro fanoušky na venkovní zápas s Lincem

Odvetný zápas osmifinále Evropské Konferenční ligy s LASK Linz se hraje 17. března od 21:00 na stadionu v Sankt Pöltenu.

Tento článek doporučujeme průběžně sledovat, neboť se v něm budou informace doplňovat i měnit. Níže naleznete rozcestník:

  • Vstupenky
  • Výjezdy fanouškovských organizací
  • NV Arena
  • Vstup a pobyt v sektoru
  • Kontakt pro případ nouze
  • Vstupenky

    Sektor hostí se nachází na severní tribuně v sektorech G1 až G3. Polovinu vstupenek rozdělíme mezi fanouškovské organizace a druhou polovinu uvolníme do online předprodeje pro permanentkáře. Vstupenky jsou již vyprodané!

    Informace k prodeji

    Online předprodej začal v úterý 8. března ve 14:00 na webu Ticketportalu a probíhal až do vyprodání vstupenek. Cena vstupenky je 1020 Kč a každý permanentkář si mohl koupit maximálně 2 kusy. Předprodej bude fungovat formou voucherů, který následně pošlete na email permanentky@slavia.cz a po kontrole vám bude poslaný příslušný počet vstupenek. Výměna voucherů za vstupenky bude probíhat od 12. do 14. března včetně a pokud si voucher neuplatníte do 14. března, tak vám 15. března propadne.

    Na základě neúspěšného nákupu vstupenek na webu Ticketportal nelze požadovat náhradní vstupenky. Vstupenky jsou nereklamovatelné, jestliže je zakoupíte a nebudete moct jet do Rakouska, tak bohužel vstupenky propadají.

    Podmínky pro vstup do země

    Doporučujeme sledovat aktuální podmínky platné pro vstup na území Rakouska na stránkách www.mzcr.cz. Informace lze čerpat také na tomto ODKAZU. Doporučujeme sledovat aktuální informace.

    Výjezdy fanouškovských organizací

    Do Rakouska se můžete vypravit s fanouškovskými organizacemi, doporučujeme sledovat jejich webové stránky a sociální sítě. 

    NV Arena

    Jelikož je domácí stadion LASK Linz nevyhovující pro Evropské poháry, bude se odvetný zápas mezi Lincem a Slavií hrát v NV Arena v Sankt Pöltenu. Kapacita stadionu je 8 tisíc diváků.

    Níže na mapě můžete vidět vstup do sektoru hostí, prostor kde se nachází sektor hostí (červeně). Napravo od stadionu pak můžete vidět parkování pro autobusy (tmavě šedě) a pro auta (světle šedě). Parkování je zdarma.

    Pochod

    Sraz fanoušků bude probíhat během odpoledne na Rathausplatz v centru Sankt Poltenu, odkud vyrazí pochod v 19:00 směr stadion. Na trasu se můžete podívat níže.

    Vstup a pobyt v sektoru

    Vstup na stadion se nachází v severní části stadionu. Od 5. března již není nutné při vstupu na stadion prokazovat svoji bezinfekčnost.

    Stadion bude otevřen 90 minut před začátkem utkání, tedy v 19:30. Vstup na stadion proběhne standardním způsobem, tedy osobní prohlídkou a kontrolou vstupenky. 

    V sektoru bude občerstvení včetně alkoholického piva, stadion je však cashless. To znamená, že občerstvení lze koupit jen přes stadionovou kartu, na které se "nabijí" peníze a následně platí na stáncích (můžete znát např. z výjezdu do Genku).

    Na stadion není povoleno vnášet batohy větší než formát A4, objemné předměty a zavazadla, dětské kočárky, zbraně, drogy, alkohol, pyrotechniku, jakékoliv rasistické, xenofobní či politické nápisy nebo oblečení, drony, lasery, hořlaviny, nářadí, tyče, hudební nástroje, počítače, profesionální kamery, zvířata a vlajky na tyči.

    Vlajky na pověšení jsou povolené. V případě zájmu o větší vlajku do sektoru ji prosím pošlete na email slo@slavia.cz.

    Orientační mapa

    Po zápase

    Po konci zápasu budou fanoušci čekat v sektoru na rozhodnutí policie, než je pustí ze stadionu.

    Kontaktní osoba pro případ nouze

    Fanouškům bude přímo v Rakousku od středy k dispozici kontaktní osoba Slavie pro fanoušky Martin Benda na emailu slo@slavia.cz, twitterovém účtu a ve facebookové skupině Slavia výjezdy. Můžete se na něj obracet ohledně otázek spojených přímo se zápasem, pište na email, twitter nebo do facebookové skupiny. V případě ztráty vstupenky nebude možné vyřídit náhradní vstupenku.

    Pro všechny případy je fanouškům k dispozici české velvyslanectví v n (adresa: Penzinger Straße 11-13, 1140 Wien), úřední hodiny jsou pondělí až pátek 8:00 - 16:30. K dispozici je pro všechny telefonní linka +43 1 899 58 111 pro případ nouze jako je například ztráta cestovních dokladů, zranění nebo zadržení.

    Aktuálně

    POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

    24. 4. 2024
    Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

    Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

    24. 4. 2024
    Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

    Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

    23. 4. 2024
    Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

    Další články