Aqua Angels zajišťují pitný režim týmu | SK Slavia Praha
Více

Aqua Angels zajišťují pitný režim týmu

Správný pitný režim je pro profesionálního sportovce důležitou částí životosprávy, protože nedostatečná hydratace má negativní vliv na podávané výkony. A jelikož záleží také na kvalitě vody, kterou hráči pijí, spojila Slavia síly s Aqua Angels.

Společnost Aqua Angels se stala partnerem pitného režimu klubu, nejen hráči tak mají neustále k dispozici barely s vodou. Na barely je možné nasadit i ruční pumpu, tudíž v současné situaci, kdy musí být všichni v karanténě a neprobíhá standardní tréninkový proces, je možnost mít vodu i doma, aniž by zabírala příliš prostoru.

„Pro nás jako pro sportovce je pitný režim strašně důležitý, protože vydáváme hodně energie a někde ji zase potřebujeme nabrat zpátky,“ potvrzuje obránce sešívaných Michal Frydrych, který se spolu s Lukášem Masopustem, Stanislavem Teclem, Tomášem Holešem a Ondřejem Kolářem zúčastnil na začátku jarní části sezony reklamního focení pro Aqua Angels. Na to, jak vše v Edenu probíhalo, se můžete podívat ve videu!

Islandská ledovcová voda Aqua Angels má zásadité pH 8.8, které výživoví specialisté považují za důležité pro udržování rovnováhy pH v těle. Nízká mineralizace 59 mg/l navíc nezatěžuje organismus, vytváří zcela unikátní jemnou chuť vody a ulehčuje tak dodržování správného pitného režimu. Vysoký obsah přírodního kyslíku 8.5 mg/l naopak podporuje okamžitou revitalizaci organismu a zároveň přirozeně chrání vodu proti znečištění. Samotnou vodu, ve vratných skleněných obalech pak můžete otestovat zde.

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

MATCHDAY Olomouc. Choreoškolka i pozdní stíhací jízda

23. 4. 2024
Jak to vypadalo přímo v Edenu i jeho okolí během nedělního ligového střetnutí s Olomoucí (2:2)? Dozvíte se, MATCHDAY vás tradičně vezme za oponu.

Další články