Autogramiáda přilákala stovky fanoušků | SK Slavia Praha
Více

Autogramiáda přilákala stovky fanoušků

Přátelská atmosféra, stovky natěšených fanoušků Slavie a kompletní A-tým. Takové bylo čtvrteční odpoledne ve Slavia Museum.

Brány Slavia Museum v útrobách Sinobo Stadium se otevřely netradičně ve čtvrtek třiadvacátého ledna a na místě už v tu chvíli byli první nedočkaví fanoušci. Někteří si přinesli vlastní artefakty, šály, dresy, kalendáře nebo plakáty, jiní si chtěli nechat podepsat nové hráčské kartičky, které byly součástí vstupenky do muzea.

Stejně jako fanoušci dorazili i všichni hráči A-týmu včetně nových posil, například Patrika Hellebranda a Oscara Dorleyho. Nechyběl ani realizační tým v čele v trenérem Jindřichem Trpišovským. Ti všichni rádi příchozím rozdali své podpisy a navrch přidali i společnou fotku.

Za zmínku stojí mimo ostatních i mladý pár, který za hráči dorazil s prosbou o podpis na tři svatební fotografie, což pochopitelně potěšilo všechny přítomné.

Plánovaný konec akce byl v devatenáct hodin večer, ale díky rekordní účasti věrných fanoušků celá autogramiáda trvala více než 4 hodiny, protože dorazily stovky lidí a slávisté chtěli vyhovět všem fanouškům až po toho posledního. Věříme, že se na všechny dostalo a ti, kteří do Slavia Museum přišli, si spolu s hráči užili i přes chladné počasí a dlouhou frontu skvěle strávené odpoledne a večer.

Na závěr děkujeme fanouškům i hráčům za trpělivost a jsme vděční, že jste za námi dorazili. A nezapomeňte, A-tým ještě před odletem na herní soustředění do Portugalska odehraje v sobotu od 13:30 na Stadionu Evžena Rošického přípravný duel proti Českým Budějovicím. Vstupné je zdarma a k dispozici bude hlavní tribuna. Zápas se rovněž vysílá na Slavia TV. 

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články