B tým: Rozpis letní přípravy | SK Slavia Praha
Více

B tým: Rozpis letní přípravy

Sezona 2018/2019 byla poslední, kdy se v Česku hrála Juniorská liga. Od nové sezony tak Slavia zakládá B-tým, který bude hrát třetí nejvyšší soutěž.

B-tým začíná přípravu na Českou fotbalovou ligu stejně jako A-tým, tedy 17. června. V červenci pak sešívané čeká soustředění v Nymburce, na programu je prozatím také pět přípravných duelů. Právě na soustředění v Nymburce se Slavia utká s juniorským celkem Slasku Wroclav. Další utkání odehrají sešívaní v Popradu, kde změří síly s juniorkou londýnského Arsenalu.

Další dvě přípravná střetnutí se odehrají na Xaverově, soupeřem Slavie budou taktéž třetiligové celky Litoměřicka a Štěchovic. Generálka na třetí ligu je na programu v Benešově. ČFL pak startuje o víkendu 10. - 11. srpna.

Plán letní přípravy:

17. června
Zahájení letní přípravy

10. - 15. července
Soustředění Nymburk

13. července
SK Slavia Praha B - Slask Wroclaw II, 14:00, Nymburk

18. července
Arsenal Londýn U23 - SK Slavia Praha B, 11:00, Poprad

24. července
SK Slavia Praha B - FK Litoměřicko, 17:00, Xaverov

27. července
SK Slavia Praha B - Štěchovice, 11:00, Xaverov

3. srpna
Benešov - SK Slavia Praha B, 10:15, Benešov

10. srpna
Start ČFL

Rozpis přípravy může doznat změn, o kterých budeme informovat.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Další články