B-tým: V sobotu od 10:15 proti Loko Vltavín | SK Slavia Praha
Více

B-tým: V sobotu od 10:15 proti Loko Vltavín

Po remíze 1:1 na hřišti Admiry čeká slávistické béčko druhé kolo, další venkovní zápas odehrají v soboru od 10:15 proti Loko Vltavín.

Svěřenci Marka Jarolíme vstoupili do nové sezony ČFL remízou 1:1 na půdě Admiry. Na podmáčeném hřišti vstřelil jedinou branku sešívaných Ubong Ekpai. Loko Vltavín vstoupilo do nového ročníku domácí prohrou 1:2 s Pískem. Po prvním kole tak slávisté s jedním bodem okupují páté místo tabulky a Vltavín je čtrnáctý. 

Do sestavy Slavie se v prvním kole dostala hned trojice letních posil. Kromě Ubonga Ekpaie doplnili mladé slávisty i švédský stoper Ayham Ousou a Mads Emil Madsen. Sobotní dopoledne by mělo přinést mnohem příznivější počasí než minulé velmi deštivé kolo, tak doražte fandit sešívaným.

Mladé slávisty můžete přijít podpořit! Vstupné je 50 Kč, stadion Loko Vltavín se nachází na adrese: U Průhonu 1, 170 00 Praha 7-Holešovice.

Aktuální podmínky pro účast diváků na utkání soutěží ČFL a nižších:

a) osoba absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem, nebo

b) osoba absolvovala nejdéle před 72 hodinami POC test na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 s negativním výsledkem, nebo

c) osoba byla očkována proti onemocnění covid-19 a doloží jej národním certifikátem o provedeném očkování, nebo

d) osoba prodělala laboratorně potvrzené onemocnění covid-19, uplynula u ní doba izolace podle platného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví a od prvního pozitivního POC antigenního testu na přítomnost antigenu viru SARS-CoV-2 nebo RT-PCR testu na přítomnost viru SARS-CoV-2 neuplynulo více než 180 dní, nebo

e) osoba na místě podstoupí preventivní antigenní test na stanovení přítomnosti antigenu viru SARS-CoV-2, který je určen pro sebetestování nebo povolený Ministerstvem zdravotnictví k použití laickou osobou, s negativním výsledkem,

f) osoba ve škole nebo školském zařízení absolvovala podle jiného mimořádného opatření Ministerstva zdravotnictví nejdéle před 72 hodinami test na stanovení přítomnosti antigenu viru SARS-CoV-2, který je určen pro sebetestování nebo povolený Ministerstvem zdravotnictví k použití laickou osobou, s negativním výsledkem, tato skutečnost se dokládá čestným prohlášením, resp. čestným prohlášením zákonného zástupce osoby nebo potvrzením školy.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články