B-tým čeká baráž o druhou ligu se Zápy | SK Slavia Praha
Více

B-tým čeká baráž o druhou ligu se Zápy

Slávistický B-tým se v baráži o druhou ligu utká se středočeskými Zápy. Duely jsou naplánované na tuto středu a sobotu.

Sešívaná rezerva se díky výhře 3:1 v posledním kole ČFL skupiny A proti béčku Viktorie Plzeň stala celkovým vítězem této skupiny a postupuje tak do baráže o celkového vítěze ČFL a o postup do F:NL.

Baráž s vítězem skupiny ČFL skupiny B, kterým jsou středočeské Zápy, se odehraje ve dvou kolech. Sešívaní začnou baráž, jako tým s méně body, doma na Xaverově a odvetu pak odehrají v Zápech.

První utkání se odehraje ve středu 15. června na Xaverově od 18:00. Poslední utkání, které finálně rozhodne o celkovém vítězi ČFL se odehraje v sobotu 18. června od 17:00 na hřišti Záp (Zápy 225, Teletník Aréna)

Pokud sešívaní vzejdou z tohoto dvojzápasu jako vítězové, stávají se tak automaticky postupujícím do FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY. Pokud vzejdou jako vítězové Zápy, boj u druhou ligu není ztracený a bude se čekat na výsledky licenčního řízení LFA a FAČR.

Přijďte slávisty podpořit v boji od druhou ligu!

Na domácí utkání slávistického B-týmu platí klasické vstupné, 50 Kč pro neparmanentkáře. Držitelé permanentek mají vstupné zdarma.

V Zápech se bude vstupné na utkání prodávat na místě za 80 Kč plné vstupné a 40 Kč pro děti a držitelé průkazů ZTP. 

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články