B-tým hraje v sobotu v Domažlicích | SK Slavia Praha
Více

B-tým hraje v sobotu v Domažlicích

Ke třetímu duelu třetí nejvyšší české soutěže ČFL sk. A zamíří sešívaná rezerva na západ Čech, v Domažlicích se utká s tamní Jiskrou.

B-tým má za sebou povedený vstup do sezony, neboť v prvních dvou duelech nasázel celkem jedenáct gólů! Nejprve zvítězil na půdě Admiry Praha vysoko 7:2, v domácím zápase na Xaverově pak porazil Loko Vltavín 4:1.

Admira Praha - SK Slavia Praha B 2:7 (1:3) 
Branky:
2x Tecl, Olayinka, Zinhasovič, Červ, Baluta Douděra

SK Slavia Praha B - Loko Vltavín 4:1 (3:0)
Branky:
Hošek, Zeronik, Janoušek, Nabiyev

Domažlice v prvním kole prohráli na domácí půdě s rezervou Sparty 1:2, ve druhém duelu až ale bodovaly na plno, z Písku si odvezly tři body za těsnou výhru 1:0. Nejznámějším jménem v kádru soupeře je Egon Vůch.

Třetí soutěžní duel B-týmu Slavie se hraje v sobotu 24. 8. od 17:00 na stadionu Jiskry Domažlice.(Palackého 379/28, Domažlice). Vstupné na utkání je 50,- Kč.

Aktuálně

Fotbalista roku: Triumf Trpišovského a dvě stříbra

18. 3. 2024
Anketa Fotbalista roku v pondělí večer poznala své vítěze. Trenérem roku je Jindřich Trpišovský, ocenění byli i další slávisti. Všem moc gratulujeme!

Slavia hledá finančního manažera

18. 3. 2024
SK Slavia Praha hledá novou posilu do svého finančního týmu, a to na pozici: Manažer finančního plánování a analýzy. Své životopisy mohou zájemci zasílat do 31. března 2024.

Michaela Khýrová a Karel Piták po remízovém derby žen

17. 3. 2024
Fotbalistky Slavie remizovaly v prvním jarním derby na domácí půdě se Spartou 3:3 a na čele ligové tabulky drží před odvěkým rivalem pětibodový náskok. Jak hodnotí zápas střelkyně hattricku Michaela Khýrová a trenér žen Karel Piták?

Další články