B-tým vstupuje do jarní části sezony | SK Slavia Praha
Více

B-tým vstupuje do jarní části sezony

Slávistická rezerva v neděli vstupuje do jarní části sezony. Na domácí půdě vyzve sedmý tým ČFL, pražskou Admiru.

Slávistická rezerva odehrála poslední soutěžní utkání 31. října s Plzní, kterou porazila 2:1. Za sešívané se trefili Toula a Douděra, kteří už ale sešívaným v jarních bojích nepomůžou. Oba jsou na hostování v druholigové Vlašimi. Během zimní pauzy stihli slávisté odehrát jedenáct utkání.

První jarní kolo ČFL – skupiny A čeká na B-tým už tuto neděli 13. března od 10:15 na Xaverově s Admirou. Na Xaverově se tak představí pátý se sedmým týmem tabulky.

Vstupenky na utkání můžete zakoupit přímo u vchodu do areálu. Cena vstupenky je 50 Kč, permanentkáři mají vstup po předložení permanentky zdarma.

Sešívaní prošli přes zimní přestávku velkými změnami v kádru, hned osm hráčů odešlo na hostování do druhé nebo první ligy. Naopak slávistickou rezervu posílilo několik hráčů ze zahraničí, ale i z nižších kategorií v akademii.

Utkání můžete sledovat v přímém přenosu na TV COM.

Kompletní rozpis utkání

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články