DK: Tribuna Sever na derby otevřena | SK Slavia Praha
Více

DK: Tribuna Sever na derby otevřena

Disciplinární komise LFA rozhodla o žádosti Slavie o upuštění zbytku trestu.

Disciplinární komise vyhověla žádosti klubu SK Slavia Praha a formou „per rollam“ rozhodla o podmíněném upuštění od výkonu zbytku trestu (1 domácí soutěžní utkání) odehrání utkání bez přítomnosti diváků v části stadionu (Tribuna Sever) se zkušební dobou do 31. 12. 2019.

Komentář Předsedy DK LFA p. Richarda Bačka: „Fanoušci klubu SK Slavia Praha v posledních třech domácích utkáních prokázali, že lze fandit bez pyrotechniky nebo jiných závažných excesů, a na kvalitu jejich divácké podpory to nemělo vliv. Byla tak splněna podmínka definovaná disciplinárním řádem, že potrestaný v době výkonu trestu svým chováním prokázal, že dalšího výkonu tohoto trestu již není třeba.

Podmínka bude platná do konce letošní kalendářního roku s tím, že chování fanoušků Slavia v nadcházejících utkání (včetně středečního pohárového finále v Olomouci) budeme samozřejmě bedlivě sledovat, analyzovat a v případě opakování závadného chování přistoupíme k okamžitým opatřením.“

Slavia byla původně potrestána za porušení povinností pořádajícího klubu (pronesení a použití pyrotechniky vedoucí k přerušení utkání a nevhodné pokřiky fanoušků) v utkání MOL Cupu proti AC Sparta Praha peněžitou pokutou ve výši 100 tisíc korun a trestem uzavření části stadionu v sektorech 106-110 (Tribuna Sever) na dvě domácí soutěžní utkání.

Vstupenky půjdou do předprodeje v úterý 21. května.

Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Výhra s Libercem na úvod nadstavby

22. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zvládly otočit nepříznivý průběh zápasu a v úvodním utkání nadstavby porazily na domácí půdě Slovan Liberec 4:2. Střelecky se prosadila Franny Černá, Gabriela Šlajsová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

Další články