David Hovorka musí kvůli vážnému zranění na operaci | SK Slavia Praha
Více

David Hovorka musí kvůli vážnému zranění na operaci

Slavia se musí v následujících měsících obejít bez opory obranných řad. Stopera Davida Hovorku čeká operace kolene.

Sešívaný stoper se zranil po hodině hry na hřišti druhé Plzně a musel nuceně střídat. První vyšetření v nemocnici bohužel přineslo špatné zprávy – přetržení předního zkříženého vazu.

„David Hovorka hned po zápase zamířil na vyšetření do Ústřední vojenské nemocnice ve Střešovicích, kde pod dohledem týmu klubového lékaře Petra Krejčího mladšího absolvoval všechna vyšetření. Ta bohužel potvrdila nejhorší možnou variantu – přetržený přední zkřížený vaz v koleni. Během pondělí budou vyšetření pokračovat a rozhodne se, kdy a jak podstoupí operační zákrok. Doba rekonvalescence bude bohužel dlouhá. Davidovi přejeme co nejvíce zdraví a hodně štěstí. Cely klub při něm stojí a uděláme maximu v jeho návratu na hřiště,” říká mluvčí sešívaných Michal Býček.

AKTUALIZACE: Zraněný David Hovorka podstoupí v úterý operační zákrok přetrženého předního zkříženého vazu. Od čtvrtka nastoupí na rehabilitační oddělení ÚVN ve Střešovicích. Doba rekonvalescence se odhaduje na 6 až 8 měsíců.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články