David Hovorka si opět vážně poranil koleno | SK Slavia Praha
Více

David Hovorka si opět vážně poranil koleno

Stoper Slavie David Hovorka má obrovskou smůlu. Ve středečním utkání ve Zlíně si bohužel opět vážně poranil koleno a musí podstoupit operaci.

David Hovorka musel ve Zlíně střídat už v 18. minutě zápasu, kdy si zranění přivodil. Místo něj se na hřišti objevil v ligové premiéře za Slavii Taras Kačaraba.

Stoper sešívaných David Hovorka na jaře nechyběl ani v jednom zápase, v pohárovém duelu s Duklou si dokonce připsal první soutěžní trefu v dresu Slavie. V Karviné po rohovém kopu asistoval na vyrovnávací branku Abdallaha Simy.

Čtvrteční magnetická rezonance v Ústřední vojenské nemocnici ve Střešovicích bohužel ukázala zranění předního zkříženého vazu v uzdraveném koleni. „Ve čtvrtek podstoupil David všechna vyšetření včetně magnetické rezonance, příští týden podstoupí v ÚVN ve Střešovicích operaci," dodal hlavní lékař Slavie Petr Krejčí mladší.

David Hovorka přestoupil do Slavie v létě 2019 a svými skvělými výkony nejen v lize, ale hlavně i v Lize mistrů si získal místo v základní sestavě a přízeň fanoušků Slavie. Na podzim 2019 si bohužel poranil koleno při utkání v Plzni. Během podzimu 2020 došlo k menšímu zranění během reprezentačního srazu. Davide, jsme s tebou!

Aktuálně

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

Další články