Derby je tady! Nezapomeňte na Poločas a na atraktivní soutěž! | SK Slavia Praha
Více

Derby je tady! Nezapomeňte na Poločas a na atraktivní soutěž!

PRAHA/EDEN - Až dnes přijdete do Edenu na 282. derby pražských "S", nezapomeňte na nové číslo magazínu Poločas. Mimo jiné vás v něm čeká velký rozhovor s Milanem Černým.
V létě se vrátil domů. Do Edenu, do Slavie. Během svého angažmá v Turecku posbíral Milan Černý cenné zkušenosti, které se dnes snaží zúročit ve Slavii už jako zkušený a klíčový hráč A-týmu. „Zestárnul jsem, mám více zkušeností. Dříve jsem byl třeba méně zodpovědný. Navíc jsem se stal tátou,“ vypráví v rozhovoru pro Poločas odchovanec a navrátilec Milan Černý, který za Slavii už odehrál několik desítek derby zápasů. „Vždycky je to zápas o něčem jiném. Vrchol sezony,“ přiznává své dojmy střelec posledního ligového gólu Slavie ze zápasu s Brnem.

Kromě rozhovoru Míňou" Černým na vás čeká tradiční ohlédnutí za SYNOT ligou nebo představení největších zbraní našeho soupeře. Pozveme vás na ženskou Ligu mistrů a představíme jak samotnou soutěž, tak soupeře slávistek FC Barcelonu. V pohledu do historie připomeneme jubilejní 200. derby, které Slavia vyhrála 2:1 a také počátky setkávání internacionálu Slavie a Sparty. Věděli jste třeba, že současný archivář Sparty Václav Boreček začínal svou fotbalovou kariéru právě v sešívaném dresu? A nesmíme zapomenout ani na zajímavý dvojrozhovor, u kterého byli našimi hosty Miroslav Beránek a Jiří Vrba.

Poločas koupíte za 20 Kč od kolportérů před stadionem a v jeho útrobách a také na pokladnách Synot Tip Areny. Pořiďte si zajímavou památku na 282. derby!

Soutěž pro fanoušky: Auto na víkend nebo VIP vstupenky na Ligu mistrů!

Během utkání se Spartou jsme pro vás nachystali SMS soutěž o zajímavé ceny - auto Hyundai i30 na víkend s plnou nádrží od Hyundai Centrum Praha, VIP vstupenky na utkání ženské Ligy mistrů, podepsaný dres a každá 20. správná odpověď vstupenky do kina Premiere Cinemas.

Otázka bude jednoduchá: S kým sehrají slávistky, které dnes porazily Spartu 3:0, utkání ženské Ligy mistrů 8. října v Synot Tip Areně? A) Liverpool, B) Borussia Dortmund, C) FC Barcelona. Dávejte během podvečerního zápasu pozor na další instrukce!

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články