Derby je tady! Sledujte zápas Slavie na Spartě online | SK Slavia Praha
Více

Derby je tady! Sledujte zápas Slavie na Spartě online

PRAHA/LETNÁ - 279. derby pražských "S" je tady! Od 19:15 hraje Slavia na Letné se Spartou, sledujte online přenos na slavia.cz!
Slavia začne v této sestavě: Čontofalský - Nitrianský, Dobrotka, Hubáček, Čonka - Petrák, Gecov - Vošahlík, Kisel, Skácel - Škoda.

Lavička náhradníků: Rakovan, Juhar, Fenin, Zmrhal, Mičola, Dostál, Škutka.

Sparta hraje v této sestavě: Vaclík - Vidlička, Švejdík, Polom, Hybš - Kadlec, Vácha, Hušbauer, Krejčí - Matějovský - Lafata. Lavička náhradníků: Čech, Pamič, Kweuke, Jánoš, Bednář, Čermák, Jarošík.

Aktuálně

Vysoké vítězství U14 nad Plzní, mladší dorostenci natáhli úspěšnou sérii

16. 4. 2024
Kluci z U14 předvedli proti Plzni skvělý výkon a porazili lídra soutěže 7:1. Mladší dorostenci vyhráli už páté utkání v řadě. Přípravkám se povedlo přátelské utkání v Liberci. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

O tíze okamžiku, psychické odolnosti i výkonu Ogbua

14. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po prohře 0:1 s Viktorií Plzeň o chybějící agresivitě, špatném pohybu, zraněních, síle soupeře či (ne)kvalitě v ofenzivní části. Nezapomněl však vyzdvihnout výkon Oscara Dorleyho s Igohem Ogbuem, který se vrátil do základní sestavy.

Další články