Do Boleslavi autobusem Odboru přátel nebo Fanklubu | SK Slavia Praha
Více

Do Boleslavi autobusem Odboru přátel nebo Fanklubu

PRAHA/EDEN - Do Mladé Boleslavi mohou fanoušci Slavie cestovat už tradičně dvěma způsoby. Autobusový výjezd organizuje jak odbočka OP Tribuna Sever, tak Fanklub. Zápas se hraje v sobotu 30. srpna od 20:15.
Odbočka Odboru Přátel - Tribuna Sever vypravila do Teplic dva autobusy, ve kterých cestovalo rekordních více než sto slávistů. Podobné ambice mají i co se týče výjezdu do Mladé Boleslavi. Cena zájezdu je 130 Kč pro členy Tribuny Sever, Odboru přátel a fanklubu, 200 Kč pro nečleny. Přihlásit se a zaplatit výjezd je možné ve fanshopu v Edenu (otevřeno denně kromě úterý 10-17 hodin, ve čtvrtek 10-19 hodin). Detailní info najdete zde.

Svůj autobus vypravuje i fanklub Slavie. Cena pro členy fanklubu fotbalové i hokejové Slavie, Odboru přátel a TS je při platbě předem (převodem na účet, na sekretariátu fanklubu) 50 Kč, při platbě u autobusu pak 80 Kč. Nečlenové platí při platbě předem 100 Kč, u autobusu pak 130 Kč. Přihlašovat se je možné na email vyjezd@slavista.cz. Fanklub má na místě blokovaných 50 vstupenek. Více informací najdete zde.

Cena vstupenky do sektoru hostů v Mladé Boleslavi je 150 Kč.

Pojeďte Slavii podpořit! V Teplicích vytvořili sešívaní parádní atmosféru, zápas jsme ale ke třem bodům nedotáhli, pojďme to v Boleslavi ještě vylepšit!

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články