Do Bordeaux v oblecích od Pietro Filipi | SK Slavia Praha
Více

Do Bordeaux v oblecích od Pietro Filipi

Nejstarší český fotbalový klub spojil v probíhající sezoně své jméno s tradiční českou oděvní značkou – Pietro Filipi. A slávisté tak i díky nim mohou Česko co nejlépe reprezentovat doma i v zahraničí.

Slavia dnes odlétá k poslednímu venkovnímu utkání základní skupiny Evropské ligy a hráči budou mít na sobě opět obleky od značky Pietro Filipi. „Oblékat Slavii je pro nás ctí. Slavia je klub gentlemanů, založený a vedený kdysi muži jako Alois Rašín, Edvard Beneš nebo František Soukup, ke kterým demokratické ideje patřily stejně jako kvalitní oblek. Slávistou není člověk jen na hřišti nebo v hledišti, ale i mimo stadion. A slušný vkusný oblek zkrátka říká: Jsem gentleman a správný muž,“ vysvětluje Michal Mička, investor Pietro Filipi.

Sešívané můžete spatřit v oblečení značky Pietro Filipi v rámci klubových akcí i při cestování na evropské poháry. Při výběru partnera tak měl klub jasný cíl – najít společnost, jejíž modely v sobě kloubí využití kvalitních materiálů se současnými módními trendy a poskytnou hráčům dostatečný komfort při dlouhých cestách.

„Hrát evropské poháry je pro nás všechny velmi prestižní záležitost, nebojím se říct, že fotbalový svátek. Uvědomujeme si, že musíme Slavii co nejlépe reprezentovat nejen svými výkony na hřišti, ale také mimo něj,“ říká záložník sešívaných Jaromír Zmrhal.

On i jeho spoluhráči mají od značky Pietro Filipi na výběr hned dvě sady oblečení – formálnější modrý oblek a ležérnější letní variantu s polo trikem a plátěnými kalhotami. „Je fajn, že máme na výběr, naštěstí jsou obě sady pohodlné, takže se v nich dá bez problému zvládnout i delší cesta,“ dodává.

Pietro Filipi obléká kromě hráčů také realizační tým a management klubu. „Jsme rádi, že jsme našli partnera, který si stejně jako Slavia zakládá především na kvalitě. K prvotřídnímu fotbalu patří i špičková móda. Oceňujeme také, že firma Pietro Filipi šije většinu svých modelů v Česku na Slovensku a stejně jako my pracuje na tom, aby se neustále zlepšovala,“ těší člena představenstva Tomáše Syrovátku.

Podívejte se, jak to sešívaným slušelo při odletu na předcházející zápasy.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články