Do Slavie přichází mladý reprezentant Imad Rondić | SK Slavia Praha
Více

Do Slavie přichází mladý reprezentant Imad Rondić

PRAHA/EDEN – Bosenský mládežnický reprezentant Imad Rondić je další posilou Slavie. Rodák ze Sarajeva podepsal v pondělí v Edenu smlouvu do roku 2021.
V podzimní části sezony nastupoval mladý střelec v bosenské juniorské lize, ve které nastřílel šestnáct branek a je nejlepším střelcem soutěže. Navíc zaznamenal sedm asistencí. 

„Jsem rád, že jsem podepsal první profesionální smlouvu v největším českém klubu. Jsem spokojený s podmínkami a fungováním klubu. Doufám, že to bude v mé kariéře velký krok vpřed,“ řekl Imad Rondić.

„Do Slavie přivádíme velmi talentovaného útočníka, fyzicky dobře vybaveného, navíc levonohého s výborným zakončením. Hráč navíc prokázal skvělý charakter, má velkou šanci se posouvat výše, záleží jen na něm, zda bude na sobě tvrdě pracovat,“ řekl pro náš web manažer akademie
Jiří Plíšek.

„Imad prošel před svým příchodem důkladným skautováním, následně zde byl v závěru podzimu na testech. Po důkladném rozboru jsme se rozhodli pro jeho příchod k nám. Jsme rádi, že se Imat rozhodl právě pro Slavii, neboť měl nabídky i z dalších klubů po Evropě,“ okomentoval Jiří Plíšek cestu, která předcházela příchodu Imada Rondiče do Slavie.

Bosenský kanonýr se bude připravovat s juniorským týmem, se kterým dnes odcestoval na soustředění do Nymburka.

Aktuálně

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Repre přehled: debuty, Zimův gól a Oscarův postup

27. 3. 2024
První reprezentační přestávka roku 2024 je u konce. Pojďme se podívat, jak si vedli slávisté v národních týmech.

Další články