Do Slavie přichází na hostování Vojtěch Štěpán | SK Slavia Praha
Více

Do Slavie přichází na hostování Vojtěch Štěpán

PRAHA/EDEN – Slavia hlásí posilu do zálohy. Klub se dohodl na působení osmadvacetiletého ofenzivního záložníka Vojtěcha Štěpána, který přichází na půlroční hostování s následnou opcí.
„Vzhledem k tomu, že skončilo na konci minulé sezony hostování Janu Vošahlíkovi, tak jsme hledali podobný typ hráče. Jsme velice rádi, že jsme se s Hradcem dohodli na půlročním hostování s následnou opcí,“ uvedl sportovní ředitel Slavie Miroslav Držmíšek.

Vojtěch Štěpán zasáhne už do páteční generálky před novým ročníkem Gambrinus ligy. Slavia se od 17 hodin utká v Edenu s Baníkem Most.

Vojtěch Štěpán se narodil 8. června 1985, nedávno tedy oslavil své osmadvacáté narozeniny. Odchovanec Sigmy Olomouc začínal s dospělým fotbalem na hostování v Letohradě, v Gambrinus lize pak postupně oblékal dres mateřské Olomouce, Hradec Králové a Jablonce. Od léta 2010 hostoval hbitý záložník znovu v Hradci Králové, kam v loňském roce definitivně přestoupil. V dresu „votroků“ si připsal sedm ligových branek.

Aktuálně

Čtyři branky Spartě a postup do finále poháru

15. 4. 2024
Slavistky si připsaly další velké vítězství, když v semifinále poháru porazily Spartu 4:0. Branky zařídily Khýrová a po změně stran McLaughlin, Nekesa a Veselá. Ve finále se utkají 8. května se Slováckem, které vybojovalo postup na penalty proti Slovanu Liberec.

O tíze okamžiku, psychické odolnosti i výkonu Ogbua

14. 4. 2024
Jindřich Trpišovský hovořil s novináři po prohře 0:1 s Viktorií Plzeň o chybějící agresivitě, špatném pohybu, zraněních, síle soupeře či (ne)kvalitě v ofenzivní části. Nezapomněl však vyzdvihnout výkon Oscara Dorleyho s Igohem Ogbuem, který se vrátil do základní sestavy.

Chyběla vášeň, touha. Zbraně ale neskládáme

14. 4. 2024
Tomáš Vlček nejdříve soupeři zamezil ve skórování obětavým zákrokem na brankové čáře, ani on však nedokázal odvrátit porážku 0:1 na půdě Viktorie Plzeň. Příčiny neúspěchu i klíčové momenty popsal bezprostředně po konci duelu v Doosan Areně.

Další články