Do jarní sezony s novým prohlídkovým okruhem! | SK Slavia Praha
Více

Do jarní sezony s novým prohlídkovým okruhem!

S novinkami do jarní části ligy vstoupilo i Slavia Museum! Po vzoru evropských velkoklubů jsme pro fanoušky zpřístupnili v rámci pravidelné otevírací doby navíc také prostory stadionu.

Prožijte příběh slávistické hvězdy! Na prohlídkovém okruhu po stadionu Slavie neboli Stadium Tour čeká na fanoušky jedenáct stanovišť, to znamená jedenáct jedinečných červenobílých zážitků!

Vychutnejte si návštěvu Edenu plnými doušky. Nahlédněte do hráčské šatny, kde se převlékaly hvězdy Barcelony, Borussie Dortmund nebo Chelsea, vyzkoušejte si pohled na hřiště ze střídačky, objevte prostory pro tiskové konference a rozhovory fotbalistů s médii nebo si prohlédněte hrací plochu a zázemí z nejvyššího patra stadionu.

Součástí Stadium Tour je i prohlídka největšího fotbalového muzea v Česku. Výstavní prostory se nacházejí ve dvou podlažích, galerie unikátních fotbalových dresů sahá až do čtvrtého patra nejmodernějšího fotbalového stadionu v republice.

V muzeu Slavie je na více než 1200 metrech čtverečních k vidění přes 1200 exponátů. Na desítkách obrazovek jsou promítány unikátní fotografie, videa nebo dokumenty.

Nejen dětští návštěvníci se mohou zabavit u autodráhy, stolního fotbalu nebo si zahrát hry na PS4. Z prohlídky muzea a stadionu si můžete kromě jedinečného zážitku odnést zdarma památeční fotografii ze samoobslužného fotokoutku.

U vchodu označeného jako Slavia Museum obdrží každý fanoušek zdarma téměř třicetistránkového tištěného průvodce, kde jsou kromě barevných fotografií podrobně popsána jednotlivá stanoviště. Průvodce je buď v českém nebo anglickém jazyce.

Po stadionu se mohou návštěvníci pohybovat sami a nastavit si vlastní rytmus prohlídky, Po celé trase jsou rozmístěny cedule s ukazateli směru prohlídky. V Edenu tak rozhodně nikdo nezabloudí.

Trasa Stadium Tour:

  • Vstup do stadionu a Slavia Museum v přízemí
  • TV lávka ve 4. patře
  • Family Room – zázemí pro rodiny hráčů
  • Tiskové centrum ve 3. patře
  • Prezidentská lóže ve 2. patře
  • Slavia Museum v 1. patře
  • VIP Box
  • Tribuna a Klubové patro
  • Hřiště u střídaček
  • Prezidentská chodba a garáž
  • Šatna hostů a mixzóna

Otevírací doba je stejná jako otevírací doba Slavia Museum.

Ceník vstupenek:

StandardníZlevněné
Dospělý 200 Kč150 Kč
Dítě (6 až 15 let) 50 KčZdarma
Rodina 2+2 400 Kč300 Kč

Vstupenky jsou v prodeji na pokladnách Sinobo Stadium nebo online přes Ticketportal zde

Aktuálně

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Fanzóna před derby žen - vietnamský guláš, skákací hrad a autogramiáda

24. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen se Spartou, se hraje v sobotu 27. dubna od 15 hodin ve Fortuna Areně. Fanzóna začíná od 13 hodin, brány stadionu se fanouškům otevřou o hodinu později.

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Další články