Do skupiny C vstoupí Slavia v Izraeli | SK Slavia Praha
Více

Do skupiny C vstoupí Slavia v Izraeli

Slavia už zná rozpis zápasů Evropské ligy. Svůj skupinový boj zahájí v Izraeli, skupinu C pak zakončí v Německu.

Hracím dnem Evropské ligy bude jako tradičně čtvrtek a první dva duely se odehrají ještě v rámci října. Úvodní zápas sehrají sešívaní 22. října na půdě Hapoelu Beer-Sheva od 18:55, následovat bude první zápas doma v Edenu, kde 29. října vyzve Slavia Bayer Leverkusen od 21:00.

O týden později bude následovat druhý domácí duel, 5. listopadu přijede do Prahy OGC Nice, utkání bude mít výkop 18:55. 26. listopadu pak bude následovat odveta na půdě francouzského týmu, která začne v 21:00.

Poslední dva duely čekají červenobílé v prosinci. 3. prosince vyzvou v Edenu Hapoel (21:00), závěrečný duel skupiny C se pak odehraje ve čtvrtek 10. prosince v Leverkusenu od 18:55.

Na rozdíl od utkání v rámci kvalifikační části, která se hrála bez diváků, by UEFA měla na jednotlivých zápasech povolit fanoušky na stadionu. Povolená kapacita bude ve výši 30 procent kapacity stadionu, bude se však samozřejmě odvíjet od naplnění všech hygienických požadavků a současně se bude řídit místními pravidly. Kapacita Edenu pro skupinová utkání tak bude závislá na stavu pandemie v České republice.

Představení jednotlivých soupeřů naleznete zde

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články