Dobročinná dražba pro DONOR je u konce! | SK Slavia Praha
Více

Dobročinná dražba pro DONOR je u konce!

Na aukčních webových stránkách Slavie skončila dobročinná dražba pro sdružení Donor. Pro děti po transplantaci kmenových buněk nebo se závažnými akutními i chronickými onemocněními, se vybralo více něž 70 tisíc!

V aukci se fanoušky sešívaných dražilo jedenáct triček s logem plyšáka v rámci dobročinné akce Slavie #PLYSACIDOMOTOLA, které měla úvodní jedenáctka na sobě při nástupu v derby proti Spartě Praha na Letné. Každé unikátní tričko neslo podpis hráče, jenž ho měl na sobě a pro výherce tam navíc dotyčný mohl dopsat jedinečný vzkaz. Cena startovala na symbolických 91 korunách na znamení toho, že sešívaní přesně tolikrát triumfovali v pražském derby.

Pozadu nezůstal ani trenérský štáb, který do aukce vložil velmi cennou relikvii. V rámci dražby si totiž mohli fanoušci opatřit i originální kšiltovku trenéra Jindřicha Trpišovského s jeho vyšitými iniciály, logem plyšového medvěda a podpisem. Začínalo se opět dražit na symbolické částce, tentokrát 294 korunách, což naznačovalo, že ji měl trenér sešívaných na hlavě během 294. derby!

Aukce na podporu sdružení DONOR skončila 25. 10. 2019 ve 20:00 večer a fanoušci Slavie mezi sebou za jedenáct triček vydražili neuvěřitelných 51. 670 Kč. Na čepici Jindřicha Trpišovského se pak přihazovalo dohromady třiašedesátkrát a nakonec ji získal fanoušek s přezdívkou „kappacita“, který přihodil úctyhodných 21.200 korun.

Všem účastníkům aukce jménem SK Slavia Praha a sdružení DONOR, z. s. děkujeme za neuvěřitelný zájem. Opět jsme dokázali, že spolu jsme silnější!

Plyšáci do Motola

Akci #PLYSACIDOMOTOLA odstartovali fanoušci našeho rivala z Letné, když se rozhodli na hřiště při 294. derby naházet různá plyšová zvířata. Tým sešívaných a jejich vedení tuhle iniciativu nakonec kompletně převzali a přetvořili ji ve velkolepou charitativní akci s jediným cílem – pomoc dětem a rodinám v rámci sdružení DONOR, které se v Motolské nemocnici stará o podporu a pomoc pacientů po transplantaci kmenových buněk a/nebo se závažnými akutními i chronickými onemocněními.

Aktuálně

Z prvního místa do nadstavby

18. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zakončily základní části 1. ligy žen, kde ve čtrnácti zápasech nepoznaly hořkost porážky a suverénně vedou tabulku s náskokem sedmi bodů. V úvodním zápase nadstavbové části v sobotu 20. dubna od 14:00 v Horních Měcholupech vyzvou Liberec.

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Další články