Dresy Slavie: Módní přehlídka i nový generální partner | SK Slavia Praha
Více

Dresy Slavie: Módní přehlídka i nový generální partner

Na předsezónní tiskové konferenci představili sešívaní nové dresy pro sezonu 2021/22. Netradiční odhalení proběhlo formou módní přehlídky, do které se zapojily i partnerky hráčů.

Sešívaní na předsezónní tiskové konferenci představili nové dresy pro ročník 2021/22. Oproti úspěšné minulé sezoně se na tradiční domácí červenobílou sadu vrátily světle modré prvky, kterými jsou lemy na rukávech a také tradiční logo výrobce, pumy ve skoku. Sešívaní po roční pauze opět obléknou i světle modré štulpny. Motivem dresu i nadále zůstává Praha, prvky orloje nahradila uliční cedule se jménem klubu v zátylku. 

Slavia spolu s novými dresy představila i nového generálního partnera, kterým se pro příští sezony stala společnost eToro, zaměřující se na online investování. Její elegantní logo obsadilo přední část dresu, logo majitele klubu, společnosti CITIC Group, se pak přesunulo na levý rukáv.

Představení nové kolekce bylo na tiskové konferenci pojato netradičně, dresy pro nadcházející sezonu uvedli ve stylu módní přehlídky fotbalisté Ondřej Lingr, Jakub Hromada a Ondřej Kolář se svými partnerkami. Společně s nimi se před objektivy fotografů ukázali i Abdallah Sima a fotbalistka sešívaných Kim Dinh Thanhová.

„Užil jsem si to moc, bylo to pro mě první podobná zkušenost a jsem rád, že jsem to mohl sdílet i s mojí přítelkyní a klukama, kteří tady měli svoje partnerky,“ říká o přehlídce nových dresů Ondřej Lingr. „Dresy jsou možná ještě lepší, než ty minulé, opravdu se mi líbí. Těším se, až v nich vyběhnu do prvního zápasu,“ dodává sešívaný záložník.

„Bylo to příjemné zpestření tiskové konference, jsem rád, že jsme tady mohli mít své drahé polovičky. Na Janče je samozřejmě znát, že v tom má nějaké zkušenosti. Doufám, že se to všem líbilo,“ říká na adresu své přítelkyně, modelky Jany Tvrdíkové, brankář Ondřej Kolář. „Nové dresy budou něco jiného, lehký nezvyk, minulé se mi strašně moc líbily. Současné jsou ale také hezké, je to všechno o zvyku,“ ví sešívaná opora.

Aktuálně

ONLINE: Od 14:00 úvod nadstavby proti Liberci

20. 4. 2024
Slávistky hrají od 14:00 v Horních Měcholupech úvodní zápas nadstavbové části 1. ligy žen proti Slovanu Liberec. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu.

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Další články