Dvojníci putují k fanouškům | SK Slavia Praha
Více

Dvojníci putují k fanouškům

Dokonce i v koronavirové době zaplnili slávističtí fanoušci tribuny Sinobo Stadium. Přes pět set fanoušků si objednalo svého dvojníka a podpořilo tím sešívanou mládež. Nyní se panáci míří zpět k fanouškům.

Uvolnění vládních koronavirových opatření konečně umožňuje předat dvojníky jejich majitelům. K vyzvednutí budou na stadionu Slavie v pátek 11. prosince a v sobotu 12. prosince.

Během jarní vlny epidemie nezanechali slávisti tribuny prázdné a jako jediný klub ve FORTUNA:LIZE zaplnili sedačky alespoň svými podobiznami. Ty přihlížely těžkým bojům v závěru základní části i skvělé jízdě v nadstavbě, kterou Slavia oslavila obhajobou mistrovského titulu.

Zároveň se díky našim milým dárcům podařilo vybrat 163 750 Kč na podporu sešívané mládeže. Za celou Slavii všem podporovatelům ze srdce děkujeme.

Předání dvojníků se oproti původním plánům zdrželo, za což se fanouškům upřímně omlouváme. Nejprve došlo k jejich poničení a rozebrání při mistrovských oslavách na stadionu a následně předání znemožnila přísná koronavirová opatření, kvůli kterým se prodloužilo slíbené podepsání panáka hráčem.

Nyní už jsou ale panáci připraveni! Všichni, kdo si požádali o vyzvednutí dvojníka na soutez@ifortuna.cz, si jej budou moci v uvedené dny vyzvednout.

Panáci budou nachystáni k vyzvednutí na Sinobo Stadium ve Výdeji čestných vstupenek, který je za umístěn za vstupem číslo 4 za pokladnami.

Termíny na vyzvednutí panáků:


oddo
pátek11. prosince14:0020:00
sobota12. prosince10:0016:00

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články