FOTO: Poslední děkovačka kapitána Karola Kisela | SK Slavia Praha
Více

FOTO: Poslední děkovačka kapitána Karola Kisela

PRAHA/EDEN - Po utkání s Libercem se s hráčskou kariérou rozloučil kapitán Karol Kisel. Tradiční pozápasová děkovačka tak byla pro našeho záložníka poslední.
Karol Kisel obdržel před samotným utkáním mnoho darů. Od vedení Slavie, které zastupoval generální ředitel klubu Jaromír Šeterle a sportovní ředitel Miroslav Držmíšek, převzal slávistický kapitán dres s číslovkou 105, která symbolizuje počet odehraných zápasů Karola Kisela ve Slavii. Mezi dalšími dary byla mimo jiné velkoformátová fotografie připomínající Kiselův jarní gól do sítě Liberce a oslavení narození syna Kaie. 

S Karolem Kiselem se přišli rozloučit také zástupci Odboru přátel a Fanklubu. Velké poděkování si pro kapitána připravila po zápase také Tribuna Sever a Karol Kisel si po boku své dcery Carmen poslední pozápasovou děkovačku viditelně užíval. Podívejte se na atmosféru po konci utkání ve fotogalerii.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články