Fantazie, rozplýval se po losu Stoch | SK Slavia Praha
Více

Fantazie, rozplýval se po losu Stoch

Slavia narazí ve čtvrtfinále Evropské ligy na anglického giganta Chelsea, v jehož barvách nastupoval i slovenský záložník Miroslav Stoch.

„Pro mě osobně je to fantazie! Konečně mi vyšel tip na soupeře a jsem rád, že to bude Chelsea. Sice to bude extrémně náročné, ale já si myslím, že je to top tým, takže ten soupeř se rovná tomu, jako bychom dostali soupeře v Lize mistrů. Jsem fanouškem Chelsea od malička, sleduji výsledky i všechny zápasy. Bude to strašně těžké, ale je to dobrý protivník a bude se na co dívat,“ zářil po losu záložník sešívaných Miroslav Stoch.

Slavia bude tentokrát začínat opět doma. „Je brzo na hodnocení, zda je to horší nebo lepší. Možná je výhoda začínat venku, ale uvidíme,“ dodává.

Soupeře se ale rozhodně nebojí. „Favoritem je Chelsea, ale to samé bylo, když jsme hráli se Sevillou. Může se to postupně v zápasech obrátit a já pevně věřím, že jim to zkomplikujeme a člověk nikdy neví! Doufám, že štěstí bude opět stát na naší straně a můžeme s nimi uhrát dobrý výsledek,“ věří sešívaný středopolař.

V kádru londýnského celku čekají na červenobílé zvučná jména. „Stačí říct Hazard – to je neskutečný hráč, nebo Willian. Myslím, že na každém postu mají hráče světových kvalit,“ říká Stoch.

Po krátkých postupových oslavách už se ale červenobílí opět soustředí na domácí soutěž. „Myslím, že postup je fantastický. Nějaké oslavy byly, ale netřeba to přehánět. V neděli hrajeme další zápas a v lize musíme vyhrávat. Musíme si udržet náskok, který máme, a čeká nás spousta utkání,“ má jasno.

Aktuálně

U16 míří do Emirátů. Utká se mimo jiné s Chelsea a Sportingem

29. 3. 2024
Slávisté z kategorie U16 míří na mezinárodní turnaj do Spojených Arabských Emirátů. Na turnaji je čeká pět utkání mimo jiné s Chelsea a Sportingem Lisabon.

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Další články