Film Spolu jsme silnější v digitální distribuci | SK Slavia Praha
Více

Film Spolu jsme silnější v digitální distribuci

Dokument Spolu jste silnější je po podzimním uvedení do kin a vydání na DVD aktuálně k dispozici i v digitální distribuci, kde ho za poplatek může zhlédnout každý fanoušek Slavie.

Po červencové premiéře filmu ke 125 letům Slavie viděly dokument stovky fanoušků v rámci projekcí pořádaných Odborem přátel a spojených s besedou s hráči A-týmu v Praze, Kolíně, Jičíně, Strakonicích, Klatovech a Berouně. Na začátku prosince pak proběhly i speciální projekce ve zbrusu novém Slavia Museu přímo v Sinobo Stadium.

Během prosince byl film v prodeji na DVD i v kamenné prodejně slávistického fanshopu a na eshopu proslavisty.cz, nicméně počet DVD určený pro prodej je aktuálně už vyprodán a další DVD už do prodeje nepůjdou.

Fanoušci tak mají možnost zhlédnout film v digitální distribuci online, a to buď ve  videotéce O2TV za poplatek 55 korun, anebo ve videotéce Aerovodu za poplatek 60 korun za stream a 90 korun za stažení. Během jara bude film k dispozici ke zhlédnutí i na platformách Obbodu, UPC a Slovak Telecom.

O filmu

Hodinový dokument je mozaikou příběhů fanoušků, hráčů a lidí v klubu, kteří všichni byli se Slavií ve chvílích, kdy oslavila 125 let své existence. Divák se postupně seznamuje s příběhy slávistů, jako jsou jeden z prvních vlajkonošů Robert Stein, dlouholetá fanynka a pořadatelka Nataša Látalová, lídři kotle Lukáš „Strašák“ a Pavel „Krasoň“, malí fanoušci Kardovi anebo členové odbočky Odboru přátel v Hodoníně. Mottem filmu přitom není pouze zachycení současnosti, ale i nedávné minulosti, kdy Slavii trápily existenční potíže a dokument hledá i historické paralely v dávné minulosti, kdy Slavii zachránili fanoušci založením Odboru přátel. Z toho, co cítí ke klubu, se vyznávají i hráči Jaromír Zmrhal, Josef Hušbauer, Milan Škoda, Jiří Bílek, Michael Ngadeu a Simon Deli a samozřejmě jedna z největších klubových legend posledního desetiletí Stanislav Vlček.

Na Strahově začaly v srpnu 2007 postupem do Ligy mistrů dva snové roky, které následovaly pověstné roky prokletí. V předloňské sezoně se však ukázalo, že slogan Spolu jsme silnější není prázdná věta, ale motto, které platilo vždy a které dovedlo všechny aktéry 27. května 2017 na Strahov, kde příběh 125 let existence červenobílého klubu vyvrcholil ziskem mistrovského titulu. Je to zkrátka film o nás všech, fanoušcích Slavie, řada z nás se určitě ve filmu najde. Stovky fanoušků navíc přispěly na vznik dokumentu v rámci kampaně na Hithitu celkovou částkou 323 701 korun!

Aktuálně

Dorostenci zvládli utkání v Budějovicích, přípravky na turnajích v zahraničí

23. 4. 2024
U19 i U17 zvládly víkendová utkání v Českých Budějovicích. Přípravky vyrazily na turnaje do Německa a Polska. Skvělý B-tým porazil rezervu Dukly Praha vysoko 6:0. Připomeňte si výsledky mládeže v souhrnném článku.

Společně jsme uklidili okolí Edenu

22. 4. 2024
Dnešní datum, tedy 22. dubna, připadá každoročně na Den Země, při kterém si celý svět připomíná, jak důležité je starat se o životní prostředí a svět kolem nás. Ve Slavii tento přístup sdílíme nejen v měsíci dubnu, ve kterém věnujeme pozornost projektům z environmentální oblasti, ale po celý rok.

Výhra s Libercem na úvod nadstavby

22. 4. 2024
Fotbalistky Slavie zvládly otočit nepříznivý průběh zápasu a v úvodním utkání nadstavby porazily na domácí půdě Slovan Liberec 4:2. Střelecky se prosadila Franny Černá, Gabriela Šlajsová, Tereza Krejčiříková a Tereza Szewieczková.

Další články