Fotbalová střelnice míří do Edenu. Otestujte ji před Plzní | SK Slavia Praha
Více

Fotbalová střelnice míří do Edenu. Otestujte ji před Plzní

Krásné góly, hecování, emoce a především zábava. Fotbalová střelnice tentokrát zavítá do Edenu a fanoušci Slavie si ji budou moci vyzkoušet před šlágrem s Plzní. Dopředu si ji vyzkoušely i slávistické fotbalistky.

Novinka, která získává čím dál větší popularitu. Taková je fotbalová střelnice od Fortuny, kterou si mohou fotbaloví příznivci vyzkoušet před vybranými zápasy FORTUNA:LIGY. Po zastávkách v Teplicích či Olomouci se zbrusu nová fanzóna ukáže také u Edenu.

Před ostře sledovaným sobotním duelem s Plzní si ji budou fanoušci Slavie moci vyzkoušet v prostorech před vstupem číslo 2. Vše bude nachystané už od 17:00. A jak taková střelnice vlastně funguje?

Jeden hráč nadhazuje, další střílí na bránu, kterou hájí gólman. Ten se snaží zamezit tomu, aby soutěžící v časovém intervalu jedné minuty dali co nejvíce branek. O jeho brankářských kvalitách se už přesvědčili mnozí, na bomby a skvěle umístěné rány některých hráčů ale nestačil.

Naposledy se v tradiční výzvě utkal s šesticí fotbalistek Slavie. Přestože to v první chvíli vypadalo, že se červeno-bílým hráčkám tolik dařit nebude, dokázaly nakonec napnout síť za gólmanovými zády během pouhých šedesáti vteřin hned osmkrát. Pak se vydal na plac další tým. Mužstvo s názvem #Fotbaljinak v čele s youtuberem Tomášem Touhou.

A vzájemnou bitvu s ženskými sokyněmi prohrál. Střely totiž šly na všechny možné strany, jen ne do branky. Gól padl pouze dvakrát. Muži tak museli přiznat prohru a za neustálého hecování slávistických hráček splnit úkol, který byl v sázce. Po jedné noze a pozadu přeskákat celé hřiště.

Teď se mohou vynasnažit překonat červeno-bílé fotbalistky také fanoušci. A to právě před duelem Slavia – Plzeň. Zůstane hranice osmi branek nepokořena, nebo se objeví někdo, kdo ji prolomí? Začínáme už dvě hodiny před zápasem. Tuhle velkou show byste si rozhodně neměl nechat ujít.

Všechny potřebné informace o fotbalové střelnici najdete tady. Tak určitě dorazte.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články