Futsalisté bojují v neděli o finále! | SK Slavia Praha
Více

Futsalisté bojují v neděli o finále!

Sešívaní futsalitsté přivítají 5. května od 20:00 v rámci druhého semifinále VARTA futsal ligy hráče Teplic. Permanentkáři mají vstup na utkání zdarma!

Podporu věrných fanoušků potřebují v neděli 5. května také futsalisté Slavie! Od 20 hodin v hale v Edenu nastoupí ve druhém semifinále proti vítězi základní části VARTA futsal ligy - Svarogu Teplice. V prvním zápase v bouřlivé atmosféře v Teplicích podlehli po velkém boji a v neděli potřebují sérii vyrovnat.

Jeden z lídrů týmu, slovenský reprezentant Martin Směřička říká: „Přál bych si, aby nás v domácím prostředí fanoušci podpořili ve stejně hojném počtu jako domácí v Teplicích. Věřím, že s jejich podporou zabojujeme, a do Teplic se budeme vracet za stavu 1:1.”

Kapitán týmu Jan Homola fanouškům přibližuje, o co v zápase jde: „Play-off má samo o sobě jinou atmosféru. Hraje se o všechno, a v našich silách je, postoupit do finále. Fanoušci jsou nedílnou součástí, bez nich se hraje mnohem hůř. Již mnohokrát jsme prokázali, jak si jejich podpory vážíme, a já věřím, že nás teď, v tuto důležitou chvíli, nenechají bez podpory. Protože víme, jak je podpora fanoušků důležitá, nenecháme si také ujít jedinou příležitost být na tribuně fotbalového stadionu, a podporovat mužský i ženský fotbalový tým, nebo u nás v hale v rámci utkání házenkářek a basketbalistek. Mimochodem všem, kteří jsou ještě ve hře, držíme moc palce!”

Majitelé permanentních vstupenek na fotbal a hokej mají do haly vstup zdarma, ostatní fanoušci mají vstup za pouhých 50,- Kč. Připravena je soutěž o zajímavé ceny, ve které se losují čísla vstupenek! Přijďte i vy fandit slávistickým barvám!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Další články