Generálka s Baníkem na O2 TV | SK Slavia Praha
Více

Generálka s Baníkem na O2 TV

Sešívaní odehrají v neděli 30. ledna generálku na jarní část ligy proti Baníku Ostrava. Výkop je ve 14:00 a utkání můžete sledovat na O2 TV Sport.

Slávisty čeká v sobotu 5. února vstup do jarní části FORTUNA:LIGY, ještě předtím ale odehrají přátelské utkání s Baníkem Ostrava. S ním se sešívaní v průběhu podzimu střetli dvakrát, nejprve v Edenu jasně zvítězili 4:0, v posledním kole před Vánoci pak v dramatické přestřelce remizovali v Ostravě 3:3. V dresu domácích tehdy řádil i Yira Sor, který v zimním přestupovém okně posílil sešívané.

Utkání s Baníkem Ostrava začíná v neděli 30. ledna ve 14:00 a sledovat ho můžete živě na kanálu O2 TV Sport, případně tradičně ve formě textového onlinu na klubovém webu. Zápas se z organizačních a epidemiologických důvodů odehraje bez diváků.

Aktuálně

U17 porazila Spartu a upevnila si vedení v lize

17. 4. 2024
Mladší dorostenci si po skvělém prvním poločase vybudovali dvoubrankový náskok. O oba góly se postaral Lucas Németh. Ve druhém dějství si sešívaní vedení pohlídali, získali důležité vítězství a pokračují v čele dorostenecké ligy.

U19 podlehla v derby Spartě 0:2

17. 4. 2024
Slávisté hráli přes šedesát minut v deseti. Dorostenci i tak srdnatě bojovali a tlačili svého soupeře. Sparta potvrdila vítězství druhým gólem po přestávce. Mládežníci U19 tak podlehli v derby 0:2.

Jana Sirotníka čeká reoperace zápěstí

17. 4. 2024
Brankář Jan Sirotník utrpěl při tréninku zlomeninu v zápěstí. Dvaadvacetiletého gólmana tak čeká operace a vynucená přestávka.

Další články