HALFTIME. Nový slávistický magazín je tady! | SK Slavia Praha
Více

HALFTIME. Nový slávistický magazín je tady!

Slavia pro své příznivce připravila na začátek roku 2021 překvapení, pilotní číslo nového magazínu HALFTIME.

HALFTIME. Zní vám to povědomě? Stejnojmenný týdeník vycházel už na začátku 20. století. Poslední číslo, které je archivu Slavie možné doložit, je říjnové z roku 1923. Teď, takřka po sto letech, se kus sešívané historie vrací! S unikátním obsahem i exkluzivními fotografiemi, které jinde nenajdete.

Magazín HALFTIME lze zakoupit od úterý 12. ledna ve fanshopu, a to konkrétně přes e-shop www.proslavisty.cz. Vzhledem k aktuálním opatřením ohledně Covid-19 je možné udělat objednávku pouze online. Magazín si můžete nechat zaslat na svou adresu, nebo si ho můžete vyzvednout na prodejně v Edenu, kde každý den fungují výdejní dveře s otevírací dobou 10-16 hodin.

Magazín Halftime nenahrazuje tradiční zápasový Poločas, ten bude i nadále vycházet v rámci domácích utkání.

Co v pilotním díle nového čtvrtletníku najdete?

  • Zpověď Jindřicha Trpišovského, který se ohlíží za historickou sezonou 2019/20, která skončila jubilejním 20. titulem pro Slavii.
  • Jak na zisk druhé hvězdy vzpomínají jeho svěřenci.
  • Peter Olayinka pozval redaktory magazínu HALFTIME do svého žižkovského bytu. Těšte se na výjimečné fotografie i životní příběh nigerijského kanonýra!
  • Představení mladých slávistických pušek Abdallaha Simy a Davida Zimy. Kudy vedly jejich cesty do Edenu a jaké nástrahy museli oba překonat?
  • Tomáš Souček a Vladimír Coufal vysvětlí v exkluzivním dvojrozhovoru, jak si fanoušci West Hamu zamilovali Slavii. Své zážitky z Londýna poskytne i jedna z nejlepších českých fotbalistek Kateřina Svitková.
  • Jiří Bílek prozradí, jaké to je oscilovat mezi třemi světy. Hráčským, trenérským a manažerským.
  • Také jste si oblíbili esport? Vezmeme vás do zákulisí týmu SuperSlavia eSport a představíme vám jeho členy.
  • Zprostředkovali jsme setkání 14letého brankáře Slavie s jeho vzorem, Ondřejem Kolářem. Jak to dopadlo?

Na 80 stránkách pilotního čísla toho na vás čeká ještě mnohem více!

Výhodné roční předplatné i exkluzivní cena pro permanentkáře

V roce 2021 vyjdou ještě další čtyři vydání.  HALFTIME se bude prodávat za 92 korun. Pokud si budete chtít objednat roční předplatné čítající celkem pět čísel - pilotní vydání plus čtyři další čísla - vyjde vás pět čísel na 345 Kč. 

Permanentkáři si svůj HALFTIME za zvýhodněnou cenu 69 Kč můžou pořídit ve fanshopu, kde bude magazín dostupný od úterý 12. ledna.

Nový HALFTIME prostě musíte mít! Šťastný rok 2021, slávisti!

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články