Holeš pozitivní na COVID-19, Malínský do reprezentace | SK Slavia Praha
Více

Holeš pozitivní na COVID-19, Malínský do reprezentace

Tomáš Holeš při přetestování na COVID-19 po návratu reprezentace z Izraele vykázal pozitivní nález. Národní tým tak opouští a míří do karantény. Do reprezentace byl pro zápas ve Skotsku naopak povolán Tomáš Malínský.

Tomáš Holeš nebyl původně mezi nakaženými v úvodních vlnách reprezentačního testování na přítomnosti COVID-19, a tak mohl odehrát většinu přípravného utkání na Kypru a několik minut z utkání Ligy národů v Izraeli. Po návratu do České republiky ale vykázal při přetestování společně s trenérem české reprezentace Jaroslavem Šilhavým pozitivní nález. Defenzivní univerzál tak okamžitě opustil reprezentační sraz a nyní se nachází v domácí karanténě.

„Žádné příznaky onemocnění naštěstí nepociťuji, cítím se dobře. Teď zůstávám doma. Bohužel se nedá nic dělat, trápí to u nás hodně lidí. Doufám, že nároďák zápas ve Skotsku zvládne, budu klukům držet palce a myslet na ně, stejně jako na kluky ve Slavii. Držím palce,“ vyřizuje pozdrav svým spoluhráčům.

I přes tyto dva pozitivní nálezy do Skotska pro další utkání Ligy národů odcestuje reprezentace v téměř identickém složení. Původní tým doplní čtveřice hráčů z rezervního kádru včetně Tomáše Malínského, který odcestuje na Britské ostrovy a doplní slávisty Ondřeje Kúdelu, Jana Bořila, Lukáše Masopust, Lukáše Provoda a Petra Ševčíka. 

Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články