Hráči na hostování: Asistence Berana pomohla Pardubicím k remíze | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Asistence Berana pomohla Pardubicím k remíze

Jak se v uplynulém týdnu dařilo hráčům Slavie na hostování sledujte v našem přehledu.

FORTUNA:LIGA

Michal Beran (FK Pardubice): Mladý záložník se stal jednou z hvězd zápasu proti Mladé Boleslavi, proti které pomohl Pardubicím k remíze 1:1. Na trávníku vydržel téměř devadesát minut, nejzářivější chvíli si ale schoval už do závěru první půle, kdy skvělou přihrávkou vyslal do úniku Kostku, který rozvlnil síť za Šedovými zády.

Lukáš Červ (FK Pardubice): Talentovaný středopolař poprvé v probíhající sezoně nakoukl na ligové trávníky, na hřišti v zápase proti Mladé Boleslavi vydržel přes sedmdesát minut. Spolehlivým výkonem na pozici defenzivního záložníka pomohl domácím ke konečné jednobrankové remíze.

Jakub Markovič (FK Pardubice): Dvacetiletý gólman si proti Středočechům taktéž odbyl svojí letošní ligovou premiéru, prostor mezi třemi tyčemi dostal na úkor o dva roky staršího Letáčka. V utkání celkem čelil třem střeleckým pokusům domácích, ze kterých inkasoval pouze zásluhou Skalákovy pohotové hlavičky.

Patrik Hellebrand (Dynamo České Budějovice): Šikovný záložník naskočil do utkání proti Baníku v 66. minutě za stavu 2:1 pro Ostravany, nepodařilo se mu ale pomoci zvrátit nepříznivý vývoj a Dynamo nakonec v domácím prostředí padlo po konečném výsledku 1:3.

Matěj Jurásek (MFK Karviná): Do utkání proti Spartě naskočil teprve sedmnáctiletý křídelník v 56. minutě, i přes svoji aktivitu ale nedokázal zvrátit nepříznivě se vyvíjející skóre a zabránit porážce 0:2.

Ondřej Karafiát (FK Mladá Boleslav): V obranné dvojici vedle Marka Suchého odehrál šestadvacetiletý univerzál proti Pardubicím celý zápas, ve kterém dovolil soupeři skórovat pouze jednou a spolehlivým výkonem tak přispěl ke konečné remíze.

Tomáš Malínský (FK Jablonec): V domácím utkání proti pražským Bohemians strávil zkušený krajní záložník na hřišti přibližně hodinu hry, během které se ale výrazněji neprosadil a za stavu 0:1 byl střídán Pleštilem. Utkání na severu Čech nakonec skončilo remízou 2:2.

Jan Matoušek (FC Slovan Liberec): Do zápasu na hřišti Hradce Králové naskočil rychlonohý útočník v 61. v situaci, kdy Severočeši sice nejtěsnějším rozdílem vedli, několik desítek minut už ale hráli v deseti kvůli vyloučení Havelky. I přes bojovnost Slovanu v závěrečné fázi utkání nakonec Liberec neudržel nulu a utkání skončilo remízou 1:1.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Denis Alijagič (FC Sellier & Bellot Vlašim): Osmnáctiletý útočník původem z Bosny a Hercegoviny nenavázal v utkání proti Táborsku, ve kterém odehrál téměř půlhodinu hry, na obě předchozí gólově úspěšná utkání a nezabránil těsné porážce 1:2.

Michal Hošek (FC Sellier & Bellot Vlašim): Nadějný obránce strávil v Táborsku na trávníku přes osmdesát minut hry, ani on však nedokázal pomoci hostům uzmout vedení a deset minut před koncem byl střídán ofenzivnějším Červenkou.

Jakub Křišťan (FC Sellier & Bellot Vlašim): Na kraji zálohy strávil talentovaný středopolař celý zápas, do statistik se zapsal žlutou kartou, kterou od hlavního rozhodčího viděl ve 42. minutě.

Tomáš Rigo (FC Sellier & Bellot Vlašim): Dvacetiletý střední záložník odehrál proti Táborsku 81 minut, během kterých se výrazněji neprosadil a byl střídán čerstvým Jandou.

Matyáš Vágner (FC Sellier & Bellot Vlašim): V bráně proti Táborsku vydržel pouze dvaadvacet minut, poté byl za stavu 1:0 pro domácí vinou zranění střídán náhradním brankářem Řehákem.

Denis Višinský (FC Sellier & Bellot Vlašim): Na trávníku Táborska strávila jedna z největších sešívaných nadějí celý zápas, na hrotu útoku se ale tentokrát gólově prosadit nedokázala.

Tomáš Vlček (FC Vysočina Jihlava): Proti pražské Dukle odehrál jeden z klíčových hráčů jihlavské defenzivy celý zápas, ve kterém nedovolil soupeři ani jednou skórovat a výrazně tak domácím pomohl k bezbrankové remíze.



Aktuálně

Závěr základní části, v sobotu proti Pardubicím v Horních Měcholupech

27. 3. 2024
Slávistky jedou v letošní sezoně spanilou jízdu, v základní části ani jednou neprohrály a tabulky vedou s pětibodovým náskokem. V sobotu 30. března se od 14:00 postaví na domácí půdě v Horních Měcholupech Pardubicím.

Výhra s Brnem, řádila pětigólová Nekesa

26. 3. 2024
Fotbalistky Slavie pokračují ve spanilé jízdě, na hřišti Lokomotivy Brno vyhrály vysoko 11:0, pět branek dala útočnice Marjolen Nekesa, která se vyhoupla do čela ligových střelkyň. Poprvé v letošní sezoně chytala Tereza Fuchsová.

Informace pro fanoušky do Plzně

26. 3. 2024
Ve 28. kole bude hrát Slavia v Plzni. Zápas se hraje 14. dubna od 18:00. Přečtěte si bližší informace v článku.

Další články