Hráči na hostování: Baluta oslavil návrat vítězstvím | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Baluta oslavil návrat vítězstvím

Jak se v uplynulém kole dařilo hráčům Slavie na hostování se dozvíte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Jakub Jugas (FK Jablonec): Na hřišti Mladé Boleslavi odehrál celých devadesát minut a spolehlivým výkonem v defenzivě pomohl Severočechům k zisku cenných tří bodů za výhru 3:2.

Petar Musa (FC Slovan Liberec): Při vítězství Liberce nad Karvinou předvedl mladý Chorvat tradičně skvělý výkon a pomohl Slovanu k jasnému vítězství 3:0. Poprvé na sebe upozornil v průběhu prvního poločasu, kdy vyzval ke skórování Potočného, který však pálil mimo. Ve 48. minutě už ale akce Petara Musy skončila gólem. Urostlý útočník sice hlavičkoval jen do připraveného Hrdličky, hostující gólman však vyrazil míč k nohám Potočného a ten bez potíží otevřel skóre zápasu.

Oscar Dorley (FC Slovan Liberec): Šikovný záložník strávil na hřišti celý zápas a spolehlivým výkonem ve středu zálohy pomohl Slovanu k hladkému vítězství. Do statistik se zapsal i žlutou kartou, kterou obdržel v závěru prvního poločasu.

Alexandru Baluta (FC Slovan Liberec): Rumunský záložník odehrál po návratu do sestavy Severočechů skvělé utkání. Nejprve na sebe upozornil už v deváté minutě, kdy vyslal do šance Hybše, který však ztroskotal na hostujícím gólmanovi. Do další šance pak vyslal Petara Musu, ani ten ale skórovat nedokázal. Ze hřiště Alexandu Baluta odstoupil v 62. minutě.

Aktuálně

Informace pro fanoušky na Slovácko

29. 3. 2024
Zápas v Uherském Hradišti se hraje v sobotu 30. března od 18:00. Co k výjezdu potřebujete vědět?

Sbírka na nový vozík pro slávistu Jakuba

28. 3. 2024
Slávista Jakub Vybíral trpící dětskou mozkovou obrnou, se na fanoušky obrací s prosbou o pomoc. Přispějete Jakubovi ve sbírce na potřebný nový elektrický vozík?

Mládežníci na repre: Postupy na EURO U17 i třígólový Pikolon

28. 3. 2024
V reprezentačních výběrech U20 - U16 se na konci března představily více než tři desítky mládežníků. Slávisté mají díky tomuto počtu největší klubové zastoupení na mládežnických reprezentačních srazech. Na největší úspěch dosáhli čeští a slovenští reprezentanté do sedmnácti let, kteří postoupili na EURO.

Další články