Hráči na hostování: Červ pomohl k výhře, Stejskal podruhé v základu | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Červ pomohl k výhře, Stejskal podruhé v základu

Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Lukáš Červ (FK Pardubice): Mladý záložník odehrál 87 minut v zápase s Bohemians, ve kterém spolehlivým výkonem na pozici defenzivního středopolaře pomohl Pardubicím k důležitému vítězství 2:1. Východočeši se po podzimní části sezony nacházejí na třináctém místě tabulky s jednobodovou ztrátou právě na svého víkendového soupeře.

Jan Matoušek (FC Slovan Liberec): Rychlonohý ofenzivní univerzál naskočil do domácího utkání proti Českým Budějovicím v základní sestavě. I přes svoji tradiční aktivitu se tentokrát výrazněji neprosadil a v 71. minutě byl na trávníku nahrazen čerstvým Koscelníkem. Duel dvou sousedů v ligové tabulce nakonec skončil bezbrankovou remízou.

Mick van Buren (Dynamo České Budějovice): Zkušený útočník nastoupil do utkání v Liberci na hrotu útoku. V obrovské šanci se ocitl těsně před koncem prvního poločasu, kdy se skvěle dostal přes domácí obránce, svoji následnou hlavičku ale poslal pouze do břevna Knoblochovy brány. A protože ani z dalších šancí se ofenziva Dynama neprosadila, skončilo utkání remízou 0:0.

Jan Stejskal (SK Sigma Olomouc): Talentovaný gólman nastoupil mezi tři tyče do druhého ligového utkání v řadě. Po těsné prohře na hřišti budějovického Dynama tentokrát s Hanáky získal bod za remízu 1:1 se Zlínem. V utkání proti Ševcům si příliš nesáhl na balon, jedinou střelou hostů na bránu byla Fantišova nechytatelná hlavička ze 63. minuty, která rozhodla o konečné dělbě bodů.

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články