Hráči na hostování: Červ v základu proti Spartě, Matoušek na Slavii | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Červ v základu proti Spartě, Matoušek na Slavii

Jak se o uplynulém víkendu dařilo hráčům Slavie na hostování sledujte v našem přehledu.

FORTUNA:LIGA

Lukáš Červ (FK Pardubice): Mladý záložník odehrál celé utkání proti Spartě, ve kterém východočeši podlehli letenským 2:4. V prvním poločase se nadějný talent sešívaných prezentoval ranou zpoza šestnáctky, minul ale břevno hostující brány. Do statistik se tak zapsal pouze žlutou kartou, kterou od rozhodčího uviděl v 63. minutě.

Patrik Hellebrand (Dynamo České Budějovice): Na hřišti Jablonce odehrál dvaadvacetiletý středopolař téměř hodinu hry, ve které se prezentoval tradičně aktivním výkonem a precizní rozehrávkou. Za stavu 2:1 pro Jihočechy byl střídán čerstvým Čavošem, utkání nakonec skončilo remízou 2:2.

Mick van Buren (Dynamo České Budějovice): Zkušený útočník odehrál na hřišti Jablonce celé utkání. Bodově se tentokrát neprosadil, největší šanci skórovat měl ve 30. minutě, kdy si naskočil na přesný centr Sladkého, svoji následnou prudkou hlavičku ale poslal pouze do rukavic pozorného domácího gólmana.

Ondřej Karafiát (FK Mladá Boleslav): Šestadvacetiletý stoper odehrál proti Bohemians 1905 celé utkání a spolehlivým výkonem na pravé straně tříčlenné obranné řady pomohl domácím k jasnému vítězství 4:1.

Tomáš Malínský (FK Jablonec): Do utkání s budějovickým Dynamem naskočil rychlonohý křídelník až tři minuty před koncem základní hrací doby s cílem pokusit se strhnout vyrovnané skóre na stranu domácích. Ve zbytku řádné hrací doby ani v nastaveném čase se ale výrazněji neprosadil a utkání tak skončilo 2:2.

Jan Matoušek (FC Slovan Liberec): Třiadvacetiletý záložník odehrál v sobotním utkání na hřišti Slavie přes hodinu hry. Největší šanci ke skórování si vypracoval krátce po začátku druhé půle, kdy se na pravé straně vápna šikovně prosmýkl přes několik hráčů sešívaných a z úhlu prudce vypálil, ztroskotal ale na pozorném Ondrovi Kolářovi. Střídán byl za stavu 2:0 pro Slavii čerstvým Miroslavem Stochem.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Denis Alijagič (FC Sellier & Bellot Vlašim): Na hřišti severočeského ústí odehrál mladý útočník celé utkání, tentokrát se ale gólově neprosadil a nezabránil tak těsné porážce 1:2.

Michal Hošek (FC Sellier & Bellot Vlašim): Také dvacetiletý krajní obránce odehrál v Ústí nad Labem celý zápas, ani on ale neodvrátil těsnou prohru, která posunula Vlašim na průběžné sedmé místo ligové tabulky.

Denis Višinský (FC Sellier & Bellot Vlašim): Nadějný křídelník odehrál proti Ústí první poločas, po kterém byl za průběžného stavu 0:0 střídán čerstvým Prebslem.

Filip Prebsl (FC Sellier & Bellot Vlašim): Teprve osmnáctiletý talent naskočil do utkání na severu Čech ve 46. minutě, dvacet minut poté se Vlašim dostala do vedení, domácí ale dokázali zápas otočit a nakonec těsně zvítězili.

Tomáš Vlček (FC Vysočina Jihlava): Venkovní utkání v Prostějově strávil mladý obránce na svém tradičním postu stopera, domácímu útoku dovolil dvakrát skórovat a nezabránil těsné porážce 1:2.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články