Hráči na hostování: Dvě asistence Tomáše Malínského | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Dvě asistence Tomáše Malínského

Jak se v uplynulém víkendu a středeční dohrávce 17. ligového kola dařilo hráčům Slavie na hostování sledujte v našem přehledu.

Bundesliga

Petar Musa (Union Berlín): Do utkání proti v tabulce poslednímu Schalke naskočil v 62. minutě, i přes svůj aktivní výkon se ale ve zbývajících minutách zápasu výrazněji neprosadil a utkání skončilo remízou 0:0. Do statistik se člen chorvatské jednadvacítky zapsal žlutou kartou v 82. minutě.

FORTUNA:LIGA

Tomáš Malínský (FK Mladá Bolesav): Sešívaný křídelník nastoupil do utkání proti silné Plzni v základní sestavě, předvedl skvělý výkon a dvěma asistencemi se výraznou měrou podílel na cenné remíze 2:2. Ve dvaadvacáté minutě nejprve vystihl zaváhání Brabce a vyzval ke skórování osamoceného Ladru, třináct minut po startu druhé půle pak poslal míč na kopačky Škody, který prudkou ranou do horního rohu brány vsítil druhý gól Mladé Boleslavi.

Laco Takács (FK Mladá Boleslav): V utkání s Plzní se na hřiště dostal v 78. minutě a při svém prvním startu od podzimního zranění kotníku pomohl domácím ke konečné remíze. Do statistik se zapsal žlutou kartou.

Patrik Hellebrand (SFC Opava): V souboji proti Příbrami strávil na hřišti celé utkání, i přes značnou aktivitu se ale tentokrát v ofenzivě příliš neprosadil a utkání posledního a předposledního týmu ligové tabulky skončilo bezbrankovou remízou.

Jaroslav Zelený (FK Jablonec): Na hřišti Baníku odehrál na pozici stopera celé utkání, ani jeho spolehlivý výkon v defenzivě a pohotové vykopnutí nebezpečné rány Holzera v závěru první půle však neodvrátil těsnou porážku Severočechů 1:2.

Jakub Jugas (FC Slovan Liberec): Ve víkendovém utkání proti Budějovicím i středeční dohrávce 17. ligového kola strávil na trávníku kompletních devadesát minut, ani v jednom ze zápasů navíc nedopustil, aby do sítě Slovanu prolétl jediný balon. S Českými Budějovicemi Severočeši nakonec bezbrankově remizovali, středeční duel na hřišti Zlína pak vyhráli 1:0.

Ondřej Karafiát (FC Slovan Liberec): Stejně jako Jakub Jugas, i šestadvacetiletý kmenový hráč Slavie odehrál obě utkání, jak proti Budějovicím, tak proti Zlínu. V obou duelech plnil své povinnosti na pozici defenzivního záložníka a předvedl aktivní výkony, které Liberci pomohly k celkově čtyřem cenným bodům do ligové tabulky. Na hřišti Zlína obdržel v 63. minutě duelu svojí čtvrtou žlutou kartu v sezoně, která pro něj znamená stopku pro příští ligové utkání na hřišti Karviné.

Nehráli:

Mohamed Tijani, Jan Matoušek (oba FC Slovan Liberec), Lukáš Pokorný, Daniel Kosek (oba Bohemians 1905)

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Nehráli (liga startuje 6.3.):

Lukáš Červ, Tomáš Vlček (oba Vysočina Jihlava), Jakub Šilhan (FK Ústí nad Labem), Martin Otáhal, Michal Vaněk, Jan Vejvar (všichni FC Slavoj Vyšehrad), Matěj Jurásek, Jakub Křišťan, Jakub Markovič (všichni FC Sellier & Bellot Vlašim), Filip Prebsl (FK Viktoria Žižkov)

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Hráči na hostování: Mezi střelci Icha s Filou

25. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

Další články