Hráči na hostování: Dvě branky Petara Musy | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Dvě branky Petara Musy

Jak se v uplynulém kole dařilo hráčům Slavie na hostování se dozvíte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Jan Sýkora (FK Jablonec): Proti Teplicím odehrál v domácím zápase celých devadesát minut, ve kterých aktivním výkonem pomohl zelenobílým k jednoznačnému vítězství 4:1. Sám se mohl gólově prosadit v 52. minutě, kdy sám postupoval na Grigara, hostujícího gólmana ale nechal vyniknout. Krátce před koncem zápasu si na jeho rohový kop naskočil Doležal, který vstřelil čtvrtý gól Jablonce.

Petar Musa (FC Slovan Liberec): Na hřišti Mladé Boleslavi odehrál mladý útočník skvělý zápas, ve kterém dvěma góly zařídil vítězství Severočechů. První branku vsítil talentovaný Chorvat po půlhodině hry, kdy usměrnil za záda domácího gólmana přízemní centr Mikuly. Tři minuty po začátku druhé půle pak bez problémů uklidil do odkryté brány domácích přihrávku Potočného. Liberec i díky jeho výkonu nakonec zvítězil 3:1.

Oscar Dorley (FC Slovan Liberec): Proti Mladé Boleslavi odehrál liberijský záložník téměř celý zápas, ve kterém spolehlivým výkonem pomohl hostům ubránit nebezpečnou ofenzivu Středočechů a velkou měrou přispěl k zisku tří cenných bodů.

Alexandru Baluta (FC Slovan Liberec): Nebezpečný byl rumunský ofenzivní záložník zejména ve druhé půli zápasu na hřišti Mladé Boleslavi. V 64. minutě nejprve zařídil penaltu pro svůj tým, když jej ve vápně domácích fauloval Bucha. O čtvrt hodiny později mohl přidat čtvrtou branku Liberce, svůj pokus ale zamířil pouze do břevna Stejskalovy brány. Pár minut poté vyslal další nebezpečnou ránu, proti které musel boleslavský brankář pohotově zasáhnout.

Jan Kuchta (FC Slovan Liberec): Na hřišti Mladé Boleslavi odehrál mladý útočník čtyři závěrečné minuty, ve kterých se směrem dopředu nestihl výrazněji prosadit, ale pomohl Liberci udržet dvoubrankové vedení až do závěrečného hvizdu.

Lukáš Pokorný (Bohemians 1905): Zápas na hřišti Sparty se obraně klokanů, za které odehrál zkušený stoper celých devadesát minut, vůbec nevydařil. Hosté poprvé inkasovali už ve čtvrté minutě, kdy ve svém vápně neuhlídali Kozáka, celkem pak v zápase obdrželi čtyři branky a jasně prohráli.

FOTBALOVÁ NÁRODNÍ LIGA (FNL)

Martin Otáhal (FK Slavoj Vyšehrad): V domácím zápase proti Vlašimi zlikvidoval talentovaný brankář devět střel, inkasoval jen jednu branku a skvělým výkonem pomohl Vyšehradu k cennému vítězství 2:1 nad Vlašimí.

Jan Vejvar (FK Slavoj Vyšehrad): Do utkání proti Vlašimi naskočil v samotném závěru utkání a pomohl domácím udržet těsné vedení až do konečného hvizdu.

Matěj Valenta (FK Ústí nad Labem): Na hřišti Třince odehrál mladý záložník celý zápas, ve kterém spolehlivým výkonem pomohl hostům k důležitému vítězství 1:0.

Aktuálně

Rozpis nadstavby: Začátek doma, derby 11. května

23. 4. 2024
Podívejte se, jak vypadá harmonogram FORTUNA:LIGA FINÁLE, který byl zveřejněn v průběhu středečního odpoledne. Na koho a kdy slávisté narazí?

Bořil prodloužil smlouvu: Jsem nadšený, odhodlaný

23. 4. 2024
Spojení Jana Bořila a Slavie bude pokračovat i v příští sezoně. Kapitán týmu a čtyřnásobný mistr ligy prodloužil s klubem smlouvu do června 2025.

U19 míří na čtvrtfinále Al Abtal Cupu. Utká se se Sportingem CP

23. 4. 2024
Slávistický výběr do devatenácti let míří na čtvrtfinále turnaje Al Abtal Cup. Ve středu se slávisté střetnou v Portugalsku se Sportingem Lisabon.

Další články