Hráči na hostování: Finále podzimní části | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Finále podzimní části

Do svého závěru spějí také domácí soutěže. Poslední kolo mají za sebou slávisté hostující ve druhé lize, Viktoria Žižkov ale ještě odehraje přípravné utkání s Astanou. Marko Alvir rozhodl svou trefou o výhře Domžale.

HET liga

Ruslan Mingazov (Mladá Boleslav) – Na půdě Dukly odehrál 81 minut, viděl žlutou kartu. Jeho tým prohrál 1:4.

Prva liga

Marko Alvir (NK Domžale) – Do hry naskočil od úvodu druhého poločasu a svou trefou rozhodl o výhře 1:0 na půdě klubu Triglav.

Fotbalová národní liga

Vojtěch Mareš (Žižkov) – Poslední soutěžní utkání odehrál Žižkov na severu Čech proti Varnsdorfu. Reprezentant do devatenácti let odehrál celý zápas, jeho celek ale prohrál 2:3.

Václav Pardubský (Žižkov) – Také Václav Pardubský si připsal proti Varnsdorfu plnou porci 90 minut.

Marcel Čermák (Žižkov) – Do třetice celý zápas pro hráče hostujícího na Žižkově.

Ondřej Žežulka (Olympia) – Olympia získala do tabulky tři body za výhru 1:0 nad Táborskem, Ondřej Žežulka byl střídán po prvním poločase.

Daniel Souček (Táborsko) – Na straně poraženého odehrál mladý reprezentant celé utkání.

Česká fotbalová liga

Miroslav Routek (Dorbovice) – Celé utkání odehrál Miroslav Routek proti Vyšehradu, jeho celek si připsal tři body za vítězství.

Josef Jakab (Vyšehrad) – Na druhé straně naskočil Josef Jakab do hry v 60. minutě, zvrátit nepříznivý vývoj se mu ale nepodařilo.

Juniorská liga

Emmanuel Antwi (Příbram) – Nastoupil v základní sestavě proti juniorce Slavie, Příbram podlehla sešívaným vysoko 1:5.

Jan Kuchta (Bohemians 1905) – Za juniorku proti Spartě odehrál 66 minut, Bohemians berou bod za remízu 2:2.

Do utkání nezasáhli Daniel Trubač, Martin Berkovec, Matěj Chaluš, Stanislav Tecl, Patrik GIlian, Josef Řehák, Lukáš Veselý a Petar Musa.

Bývalí hráči Slavie v zahraničí

Marek Suchý (Basilej) – Nastoupil do obou utkání, která Basilej v minulém týdnu odehrála. Nejprve byl u výhry 1:0 v Lize mistrů proti Manchesteru United, v lize pak jeho tým vyhrál 4:1 v Lucernu.

Jiří Pavlenka (Werder Brémy) – Proti Lipsku odchytal celé utkání, na body to ale kvůli prohře 0:2 nestačilo.

Jakub Jankto (Udinese) – V domácím utkání proti Neapoli přišel do hry v 73. minutě, Udinese ale na lídra ligy nestačilo a prohrálo v poměru 0:1.

Antonin Barák (Udinese) – Proti Neapoli odehrál celé utkání, připsal si několik střel, ale ani on nepříznivý stav zápasu nezvrátil.

Stefan Simić (Crotone) – Do utkání na Juventusu nezasáhl.

Michael Lüftner (FC Kodaň) – V Evropské lize nejprve podlehla Kodaň Lokomotivu Moskva (1:2), v lize pak porazila Lyngby vysoko 5:1. Stoper odehrál plných 180 minut.

Aktuálně

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Vyjádření klubu k zahájení disciplinárního řízení Etické komise FAČR

18. 4. 2024
SK Slavia Praha bere na vědomí dnešní zahájení disciplinárního řízení ze strany Etické komise FAČR. Ve věci údajného, spekulativního ovlivnění regulérnosti utkání mezi týmy SK Slavia Praha a SK Sigma Olomouc hraného dne 27. dubna 2019 a snad i celého ročníku FORTUNA:LIGY 2018/2019. Taková nařčení klub kategoricky odmítá.

Hráči na hostování: Ewertonův gól kola, pálili Fila i Beran

18. 4. 2024
Jak se v uplynulém ligovém kole dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

Další články