Hráči na hostování: Gól Zeleného pomohl k vítězství nad Baníkem | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Gól Zeleného pomohl k vítězství nad Baníkem

Jak se v uplynulém týdnu dařilo hráčům Slavie na hostování čtěte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Michal Beran (FC Slovan Liberec): V utkání proti Českým Budějovicím strávil na hřišti 81 minut a tradičně skvělým výkonem ve středu zálohy pomohl hostům k cennému druhému vítězství v novém ligovém ročníku.

Júsuf (FC Slovan Liberec): Bahrajnský útočník přišel na trávník v 60. minutě a bojovným výkonem na hrotu útoku pomohl Libereckým udržet dvoubrankové vedení až do závěrečného hvizdu.

Jakub Hromada (FC Slovan Liberec): Slovenský záložník se po vleklých zraněních vrací do skvělé formy. Poté, co se svým druhým ligovým gólem v kariéře podepsal pod vysokým vítězstvím nad Plzní, předvedl další kvalitní výkon na hřišti Dynama. Na trávníku vydržel celé utkání a díky své spolehlivosti ve středu zálohy patřil k nejdůležitějším stavebním kamenům libereckého vítězství.

Jan Matoušek (FC Slovan Liberec): Mladý křídelník naskočil do utkání na Střeleckém ostrově v 60. minutě a svoji aktivitou přispěl ke konečnému vítězství Severočechů.

Mohamed Tijani (FC Slovan Liberec): Mladý stoper původem z Pobřeží Slonoviny se uchytil v základní sestavě Liberce, v Budějovicích opět nastoupil od začátku a díky svému jistému výkonu v defenzivě velkou měrou přispěl k prvnímu čistému kontu Severočechů v probíhající sezoně.

Patrik Hellebrand (1. FC Slovácko): Talentovaný záložník naskočil do utkání proti Teplicím na posledních dvacet minut, ve kterých svému týmu aktivním výkonem pomohl ubránit těsné vedení a v závěru i zvýšit skóre na konečných 2:0.

Jaroslav Zelený (FK Jablonec): Levý obránce po svém pondělním debutu v České reprezentaci nastoupil v základní sestavě i do ligového utkání proti silné Ostravě. V něm potvrdil svoji dobrou formu z kraje sezony a ke spolehlivému výkonu směrem dozadu přidal i druhou branku Jablonce. Osmadvacetiletý obránce nejprve na polovině Baníku vybojoval míč a rozehrál nadějnou akci, na jejímž konci uklidil do sítě Schranzovu vyraženou střelu.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Martin Otáhala (FC Slavoj Vyšehrad): Mladý brankář odchytal celé utkání proti silné Viktorii Žižkov, jasné prohře 3:0 však zabránit nedokázal.

Jan Vejvar (FC Slavoj Vyšehrad): Proti Viktorii strávil na trávníku 66 minut, ve kterých nedokázal zabránit třem inkasovaným brankám a jasné porážce svého týmu.

Michal Vaněk (FC Slavoj Vyšehrad): Do zápasu na hřišti Žižkova naskočil v 72. minutě za Tomáše Jablonského, nepříznivě se vyvíjející skóre však změnit nedokázal.

Lukáš Červ (FC Vysočina Jihlava): Talentovaný střední záložník Slavie strávil proti silnému Ústí nad Labem na trávníku téměř osmdesát minut, ve kterých se prezentoval aktivním výkonem, druhé porážce Jihlavy v sezoně však nezabránil.

Tomáš Vlček (FC Vysočina Jihlava): Mladý obránce odehrál na hřišti Ústí celé utkání, ani on ale se smolnou porážkou Vysočiny nic nezmohl.

Vojtěch Šilhan (FK Ústí nad Labem): Útočník Severočechů naskočil do utkání na závěrečných osm minut, svému týmu pomohl vsítit v závěru druhou branku a pojistit tak cenné vítězství.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články