Hráči na hostování: Mingazov přispěl k důležité výhře | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Mingazov přispěl k důležité výhře

Bitvu o důležité body zvládla Příbram vítězně, Opavu porazila 3:1. Gólově se prosadil Ruslan Mingazov. Premiérový gól v ČFL vstřelil Ladislav Krobot.

FORTUNA:LIGA

Jan Kuchta (FK Teplice): Mladý střelec nastoupil v Ostravě v základní sestavě a na hřišti strávil celé utkání. Mezi střelce se však nezapsal a nedokázal odvrátit prohru svého týmu.

Jan Sýkora (FC Slovan Liberec): Drobný ofenzivní univerzál vyběhl na trávník k utkání proti Jablonci od prvních minut. V bezbrankovém utkání byl střídán v 57. minutě.

Petar Musa (FC Slovan Liberec): Chorvatský útočník nastoupil po boku Jana Sýkory taktéž v základní sestavě a ani on nic na bezbrankovém severočeském derby nezměnil. Ze hřiště odešel až v 85. minutě.

Jakub Jugas (FK Mladá Boleslav): Urostlý stoper se rychle usadil v základní sestavě mladoboleslavského celku a jinak tomu ani nebylo v zápase proti Bohemians. Odehrál celé utkání a pomohl k čistému kontu svého týmu.

Lukáš Pokorný (Bohemians 1905): I další slávistický stoper na hostování si rychle vypracoval silnou pozici ve svém dočasném týmu. Je jím Lukáš Pokorný v Bohemians. I díky jeho výkonu vybojovali klokani v rámci boje o udržení cenný bod za bezbrankovou remízu.

Abdalláh Júsuf Hilál (Bohemians 1908): Bahrajnský střelec do utkání proti Boleslavi vyběhl až v 75. minutě, ale misky vah na stranu svého týmu už převážit nestihl.

Ruslan Mingazov (1. FK Příbram): Reprezentant Turkmenistánu vyběhl na trávník k zápasu proti Opavě od úvodních minut a výrazným způsobem přispěl k tomu, že Příbram díky výhře 3:1 brala všechny body. Před koncem prvního poločasu hlavou otevřel skóre a ve druhé půli přihrál na gól Fantišovi.

Matěj Chaluš (1. FK Příbram): Matěj Chaluš strávil ve stoperské dvojici s Jaroslavem Treglerem celé utkání.

Jan Matoušek (1. FK Příbram): Na pozici podhrota odehrál mladý ofenzivní hráč proti Opavě celý zápas a nese významný podíl na vlastním gólu opavského Helebranda, který pečetil skóre zápasu.

Olivier Kingué (1. FK Příbram): Do základní sestavy se téměř ihned také dostal i tento mladý kamerunský defenzivní hráč. K jeho smůle se však postaral o jediný gól Opavy, kdy si při bránění rohového kopu srazil míč do vlastní branky.

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Ondřej Žežulka (FK Viktoria Žižkov): Dvacetiletý fotbalista odehrál proti Sokolovu celé utkání, které nakonec skončilo bezbrankovou remízou.

Jonas Auer (FK Viktoria Žižkov): Rakouský záložník odehrál rovněž za Žižkov plných 90 minut a ani on nedokázal pro Žižkov zařídit více než jeden bod za remízu.

Matěj Valenta (FK Ústí nad Labem): V Brně nastoupil v základní sestavě a na hřišti bojoval 53 minut.

Česká fotbalová liga (ČFL)

Martin Otáhal (FC Slavoj Vyšehrad): Mladý gólman odchytal v bráně Vyšehradu celé utkání. Inkasoval jediný gól a pomohl tak k vítězství svého celku nad Karlovými Vary.

Vojtěch Mareš (FC Slavoj Vyšehrad): V obraně Vyšehradu nastoupil již potřetí za sebou v základní sestavě a na hřišti strávil celé utkání.

Jan Vejvar (FC Slavoj Vyšehrad): Ofenzivní hráč nastoupil v proti Karlovým Varům v základní sestavě a připsal si 78 minut.

Ladislav Krobot (FC Slavoj Vyšehrad): Na hřiště se sice podíval až v 70. minutě, ale i to mu stačilo k tomu, aby se zapsal mezi střelce a pečetil výhru na 4:1.

Václav Pardubský (FC Slavoj Vyšehrad): V 78. minutě vystřídal Jana Vejvara a v samotném závěru přihrál na gól Ladislava Krobota.

Daniel Krejdl (FC Slavoj Vyšehrad): V 63. minutě vystřídal Matěje Rataje a připsal si tak na svůj účet proti Karlovým Varům necelou půlhodinu.

Lukáš Veselý (Loko Vltavín): Mladý ofenzivní hráč hrál celé utkání a zapsal se do zápasu jako jediný střelec svého týmu. Ani to však nestačilo na vítězství, které po penaltách brali hráči Ústí nad Orlicí.

Fortuna liga (Slovensko)

Martin Vantruba (FK Železiarne Podbrezová): Jednička Podbrezové strávila na hřišti celé utkání, ale díky dvěma rychle po sobě jdoucím gólům protějšího celku odcházel po utkání s prázdnou.

Aktuálně

Panda a fotbal. Kapitánská páska na duben a Olomouc

20. 4. 2024
Duben, měsíc životního prostředí. A také další téma v rámci slávistického projektu Kapitánská páska. Úkolu přivést k životu nový design, který bude představen před nedělním utkáním proti Olomouci, se zhostila malířka a sochařka Josefína Jonášová.

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

Další články