Hráči na hostování: Patrik Hellebrand v sestavě kola | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Patrik Hellebrand v sestavě kola

Jak se v uplynulém kole dařilo hráčům Slavie na hostování sledujte v našem pravidelném přehledu!

FORTUNA:LIGA

Patrik Hellebrand (SFC Opava): Mladý záložník nastoupil proti Brnu v základní sestavě tradičně ve středu zálohy, po řadě zranění v řadách domácích se ale v průběhu utkání nuceně přesunul na pozici pravého half-beka. I na nezvyklém postu ovšem předvedl předvedl dobrý výkon a hýřil aktivitou, která mu vynesla nejen cenu pro nejlepšího hráče Opavy, ale i místo v sestavě kola. Porážce Slezanů 0:2 přesto nezabránil a Opava tak i po polovině odehraných zápasů zůstává na posledním místě ligové tabulky.

Tomáš Malínský (FK Mladá Boleslav): V úterním domácím utkání proti Olomouci strávil a trávníku 82 minut. V šanci se ocitl už během první půle, kdy ale z úhlu zamířil pouze do boční sítě brány Hanáků. Největší příležitost si zkušený křídelník nechal až na druhý poločas, krátce po jeho začátku totiž stříleným centrem orazítkoval tyč Mandousovy brány. Ve zbylých minutách se už výrazněji neprosadil a utkání nakonec skončilo remízou 1:1.

Daniel Kosek (Bohemians 1905): V derby se Spartou naskočil do závěrečných minut utkání a při svém debutu za Klokany obětavě pomohl ubránit těsné vedení 1:0.

Nehráli:

Jakub Jugas, Ondřej Karafiát, Jan Matoušek, Mohamed Tijani (všichni FC Slovan Liberec), Jaroslav Zelený (FK Jablonec), Ladislav Takács (FK Mladá Boleslav), Lukáš Pokorný (Bohemians 1905)

FORTUNA:NÁRODNÍ LIGA

Nehráli (liga startuje 6.3.):

Lukáš Červ, Tomáš Vlček (oba Vysočina Jihlava), Jakub Šilhan (FK Ústí nad Labem), Martin Otáhal, Michal Vaněk, Jan Vejvar (všichni FC Slavoj Vyšehrad)

Aktuálně

Preview: Trenér Karel Piták a Diana Bartovičová před derby žen

25. 4. 2024
Svátek fotbalu, derby žen, šlágr 2. kola nadstavby 1. ligy žen se pomalu blíží. Fotbalistky Slavie se představí ve Fortuna Areně v sobotu 27. dubna od 15 hodin. O duelu promluvili trenér žen Karel Piták a kapitánka Diana Bartovičová.

Staň se hráčem Slavie. Hledáme posily to týmu Walking football

25. 4. 2024
Fotbalový věk je jen číslo. Hvězdou v sešívaném se totiž můžete stát, i když vám je více než padesát. Chcete si splnit sen a vstřelit gól za Slavii?

POSTUP! Slavisté U19 přehráli v Lisabonu Sporting CP

24. 4. 2024
Svěřenci Milana Titěry porazili ve čtvrtfinále domácí Sporting CP 1:0 gólem Dominika Pecha ze 14. minuty a postupují mezi nejlepší čtyřku.

Další články