Hráči na hostování: Skórovali Matoušek, Musa i Baluta | SK Slavia Praha
Více

Hráči na hostování: Skórovali Matoušek, Musa i Baluta

Jak se v uplynulém kole dařilo hráčům Slavie na hostování se dozvíte v našem pravidelném přehledu.

FORTUNA:LIGA

Jan Matoušek (FK Jablonec): V utkání na hřišti Zlína předvedl skvělý výkon a jedinou brankou zápasu rozhodl o výhře Severočechů. Gól vsítil krátce po polovině prvního poločasu, kdy obral o míč domácího Folprechta, vřítil se do šestnáctky ševců a pohotovým obloučkem rozvlnil síť za vybíhajícím Dostálem.

Jan Sýkora (FK Jablonec): Proti Zlínu odehrál celých devadesát minut a aktivním výkonem pomohl zelenobílým ke šťastnému vítězství. V 58. minutě mohl po jeho centru od rohového praporku skórovat Břečka, který ale míč v nadějné pozici poslal vedle domácí brány.

Petar Musa (FC Slovan Liberec): Proti Českým Budějovicím potvrdil rostoucí formu a patřil ke klíčovým hráčům domácích. Poprvé na sebe upozornil už v sedmé minutě, kdy jeho pohotovou ránu k pravé tyči dorazil do odkryté brány dobíhající Alexandru Baluta. Po změně stran se už mladý Chorvat zapsal do střelecké listiny, když uklidil do sítě rohový kop Potočného a poslal Liberec do vedení.

Alexandru Baluta (FC Slovan Liberec): Rumunský záložník odehrál proti Českým Budějovicím více než osmdesát minut a v ofenzivě patřil k nejnebezpečnějším hráčům Liberce. Do střelecké listiny se zapsal už po sedmi minutách, kdy do odkryté brány hostů dorazil prudkou střelu Petara Musy. V závěru atraktivního duelu skóroval krásnou ranou na bližší tyč podruhé, branka mu ale nakonec nebyla uznána kvůli ofsajdu.

Jan Kuchta (FC Slovan Liberec): V 75. minutě nahradil na trávníku Petara Musu a ve zbylých minutách pomohl domácím udržet vedení 4:2 až do závěrečného hvizdu. Gólový účet Liberce mohl i rozšířit, v dobré pozici však netrefil budějovickou bránu.

Marko Alvir (1. FK Příbram): V zápase s ostravským Baníkem strávil na hřišti celý zápas, stejně jako zbytek týmu se ale příliš neprosadil a domácí zvítězili na Příbramí jasně 3:0.

Lukáš Pokorný (Bohemians 1905): Na hřišti Teplic odehrál zkušený obránce celý zápas, i přes spolehlivý výkon však nedokázal zabránit těsnému vítězství domácích 1:0.

FOTBALOVÁ NÁRODNÍ LIGA (FNL)

Martin Otáhal (FK Slavoj Vyšehrad): V utkání proti Varnsdorfu odehrál celý zápas, ze dvou střel inkasoval jednu branku a pomohl Pražanům k vítězství 3:1.

Václav Pardubský (FK Slavoj Vyšehrad): Na trávníku strávil prvních pětačtyřicet minut, ve kterém i přes zaviněnou penaltu pomohl domácím k poločasovému vedení 2:1.

Lukáš Veselý (FK Slavoj Vyšehrad): Na hrotu útoku odehrál proti Varnsdorfu celý zápas a aktivním výkonem pomohl Vyšehradu k jasnému vítězství.

Ondřej Žežulka (FK Slavoj Vyšehrad): Do utkání se Severočechy naskočil na závěrečné minuty a pomohl domácím udržet vedení až do konce zápasu.

Matěj Valenta (FK Ústí nad Labem): V utkání proti Vítkovicím pomohl svému týmů aktivním výkonem ve středu hřiště k remíze 1:1.

Tomáš Vlček (FK Ústí nad Labem): Proti Vítkovicím odehrál v defenzivních řadě domácích téměř celý zápas a spolehlivou hrou pomohl Ústí k zisku cenného bodu za jednobrankovou remízu.

Fortuna liga (Slovensko)

Martin Vantruba (FK Pohronie): Na hřišti Senice čelil pěti střelám soupeře, ze kterých inkasoval v závěru utkání jeden gól a i přes dobrý výkon nezabránil těsné porážce svého týmu.

Aktuálně

Konec bezohledného parkování v Edenu

19. 4. 2024
Slavia a Praha 10 zavádí nulovou toleranci vůči bezohlednému parkování během akcí v Edenu. Neoprávněně zaparkovaná vozidla hříšníků, kteří vyráží na sportovní, kulturní a jiné společenské akce do Edenu, budou odtahována.

Před zápasem s Olomoucí dvě fanzóny

19. 4. 2024
Na fanoušky, kteří míří na vyprodaný nedělní duel proti Olomouci, čekají hned dvě fanzóny plné zábavy a skvělého jídla! Před vstupem č. 4 můžete vyzkoušet své fotbalové dovednosti ve FORTUNA:LIGA FANZONĚ a u vstupu č. 2 otestovat atrakce v Powertica fanzóně. Děti budou soutěžit v malování obrázků o kopačky Mojmíra Chytila.

U16 ovládla Memoriál Vlastislava Marečka

18. 4. 2024
Ve středu a čtvrtek vyvrcholil ve Zlíně 16. ročník Memoriálu Vlastislava Marečka. Dorostenci porazili v semifinále Teplice a o den později ve finále otočili utkání se Zbrojovkou Brno. Po vítězství 3:1 si tak už podruhé v řadě odváží vítězný pohár mladí slávisté.

Další články